luna-plina-horoscop

O săptămână foarte interesantă începe pentru toate zodiile din horoscop. Este o perioadă în care lumea dă ce are mai bun din punct de vedere profesional, se degajă energii, se fac planuri și proiecte de viitor, iar atenția este la nivel maxim în orice domeniu. Da, inclusiv în strategiile de pariuri, cei mai mulți vor putea selecta mai ușor informațiile esențiale, rezultatele sigure și ponturile utile.

Berbec

În următoarele șase săptămâni, Marte va domina semnul tău zodiacal și asta înseamnă că încrederea în forțele proprii va fi la un nivel record. Asta te ajută să iei decizii rapide, să te concentrezi foarte ușor și să găsești inspirația la pariuri mizând pe meciurile echipelor favorite, mai ales că se reiau competițiile europene unde poți să găsești informații cât cuprinde. Atenție, nu îți asuma riscuri mai mari, pentru că încrederea prea mare te poate face să iei și hotărâri pripite.

Competiții favorabile: Champions League, Europa League

Taur

Te așteaptă o perioadă în care vei avea parte de multe provocări intelectuale, vei aprofunda multe convingeri și păreri personale în ce privește stilul de pariere avut, vei încerca și noi idei, dar nu înseamnă că vei găsi automat succesul. Pentru a spera la rezultate bune, combină logica și istoricul tău în pariuri, nu te lăsa influențat de „rezultatele sigure” pe care le aruncă unii în stânga și în dreapta. Ca de obicei, cheia succesului se află în detaliile fiecărui meci. Ai încredere în primul rând în informațiile obiective și părerile personale, nu în ce spun alții.

Competiții favorabile: Champions League, La Liga

Gemeni

Pentru tine, Marte se va găsi în casa banilor. Veste bună și nu prea, pentru că deși sunt șanse bune să câștigi destul de sigur și ușor la pariuri, te vor chinui cheltuielile periodice precum ratele la un credit, dările la stat, poate chiar o programare la service cu mașina. Vorba aia, banii trebuie să circule…

Competiții favorabile: Premier League, Liga 1

Rac

Te așteaptă o săptămână (sau chiar mai mult) de tensiuni în raporturile cu oamenii din jur. Din păcate, vei vedea că îți pierzi răbdarea mult mai ușor, că nu prea îți place deloc compania altora. Noroc că ai proiectele personale pe care să te concentrezi, că ai la dispoziție atâtea meciuri de studiat și de pariat, ceva care să te relaxeze și să te ajute să îți ascunzi sentimentele până când acestea se vor mai îmbunătăți.

Competiții favorabile: Europa League, Bundesliga

Leu

Vine o perioadă în care proiectele personale trebuie să primeze. Pentru nativii zodiei leu, aceasta tocmai a început. Energie multă, orgoliu nemăsurat, dorință de recunoaștere. Acestea sunt caracteristicile care vor motiva orice acțiune în următoarele câteva zile, și cât timp vor fi satisfăcute cele trei nevoi, toate vor merge ca pe roate, indiferent pe ce plan. Chiar și în modul de pariere se va reflecta nevoia de afirmare.

Competiții favorabile: Champions League, Europa League

Fecioară

Soarele și Jupiter se întâlnesc în această săptămână în zodia ta, ceea ce înseamnă creștere profesională, dar și creștere a veniturilor. Un bilet câștigător? Știm cu toții că norocul ți-l faci singur, așa că ar fi bine să profiți de conjunctură și să folosești în avantajul tău toate informațiile pe care le deții în domeniul pariurilor. Cât timp nu te vei lăsa condus pe plan emoțional și vei miza cu capul, totul ar trebui să iasă cum trebuie.

Competiții favorabile: Liga 1, La Liga

Balanță

O stare de bună dispoziție și o dorință aprinsă de distracție te-ar putea face să îți asumi riscuri prea mari în activitățile normale. Da, și la pariuri s-ar putea să se manifeste această tendință, așa că gândește de două ori. Scopul tău este să te distrezi, pentru că banii nu prea se arată.

Competiții favorabile: Ligue 1, turnee de tenis

Scorpion

Spiritul tău pedagogic va ieși în evidență în această săptămână. Puterea ta de convingere va fi maximă și vei intui multe rezultate, multe desfășurări corecte. Dacă ești tipster pe vreun site sau într-un grup de prieteni, acum este momentul să faci prozeliți și să te bucuri de recunoașterea altora. Analizele tale pentru diverse meciuri vor fi cu siguranță apreciate.

Competiții favorabile: Champions League, Premier League

Săgetător

Viața ta socială va renaște. În sfârșit! Mici petreceri relaxante, prieteni și oameni fabuloși la tot pasul apar în calea ta. Singura problemă ar fi cash-ul, dar nu și pe sfârșit de săptămână, când se întrevede un bonus direct în portofelul tău. Fie vei încasa o primă pentru că ai finalizat un proiect recent, fie vei renegocia un salariu, sau poate fi vorba de un simplu bilet de pariuri, ceva-ceva îți va finanța planurile de week-end.

Competiții favorabile: Europa League, Serie A

Capricorn

Ambiția și determinarea sunt la cote maxime și vei avea multe resurse fizice la dispoziție. Atenție, energia debordantă nu înseamnă că și dreptatea sau inspirația vor fi mereu de partea ta. Joacă la pariuri strategiile câștigătoare pe care le-ai avut în trecut, nu te hazarda. Spunem așa, să nu te irosești și să pierzi vremea în lupte pe care nu le poți câștiga.

Competiții favorabile: Liga 1, Serie A

Vărsător

Semnul tău este singurul care nu se bucură de energia degajată de Marte, dar cine are nevoie de asta când oricum ai de dus un război cu tine însuți? Îți vei pune sub semnul întrebării toate activitățile tale, raporturile cu oameni apropiați și propriul mod de a gândi, iar asta se va vedea în modul în care vei aborda chiar și un amărât de bilet de pariuri.

Competiții favorabile: turnee de tenis, La Liga

Pești

Cunoștințele sportive vor deveni mai relevante în această perioadă, relațiile personale cu alți microbiști vor deveni și relevante, nu doar plăcute, iar discuțiile voastre vor fi adevărate analize sportive care te vor duce la concluzii profitabile.

Competiții favorabile: Premier League, Bundesliga