Cea mai interactivă și cea mai interesantă promoție fotbalistică a lunii septembrie s-a desfășurat în pauza meciului Steaua – CFR Cluj, pe Arena Națională.

Trei pariori NetBet calificați prin diverse metode de participare au fost desemnați să încerce să lovească bara transfersală de la 30 de metri. Reușita ar fi fost echivalentă cu un premiu de 20.000 de lei și fiecare participant a avut două încercări la dispoziție.

Susținuți din tribune de prieteni, Gabriel Bârsan, Laurențiu Boiciuc și Marius Marian Șolea s-au luptat cu propriile emoții și au încercat să profite de ocazia avută. Din nefericire, nici unul nu a reușit să lovească bara și să repete izbânda franțuzoaicei Rachel Robert, dar toți au fost aproape. De fapt, chiar primul șut tras de Laurențiu a trecut milimetric peste transversală, iar al doilea a fost și el foarte aproape, dar nu a fost suficient pentru a câștiga jackpotul în promoția „Bara de aur”. Asta nu înseamnă că distracția nu a fost una pe cinste! În plus, fiecare participant s-a ales totuși cu o minge oficială de joc, semnată de toți jucătorii aflați în lotul Stelei.

Iată rezumatul evenimentului:

Chiar dacă nu avem un câștigător de data aceasta, poate că vom avea unul în următoarea ediție, pe care deja o pregătim. Așa că stai cu ochii pe NetBet, pentru că în scurt timp vom anunța a doua ediție a promoției „Bara de Aur”.