bara-de-aur_social-banner-1

Concursul „Bara de Aur” organizat de NetBet și Steaua București  reprezintă o premieră absolută în România. În 22 septembrie, trei norocoși jucători NetBet vor ajunge pe Arena Națională, unde vor putea câștiga 20.000 de lei dacă reușesc să lovească bara transversală de la 30 de metri.

Poate părea dificil, dar în realitate nu este! În Franța, concursul NetBet deja este o tradiție și există mai mulți pariori care au câștigat bani frumoși cu un simplu șut. Pfff, ce vorbim noi aici? Există chiar și o femeie care a reușit să o dea în bară, în sensul bun. Așa că până când vom avea imaginile de pe Arena Națională, am decis să vă prezentăm reușitele pariorilor francezi. Cum au șutat, cum s-au bucurat, ce au câștigat…

Înainte de a prezenta clipurile, vă mai amintim că sunt mai multe moduri de a ajunge în fața porții pentru a șuta.

În cazul în care NU ai cont de pariuri la NetBet: Înregistrează-te pe site (click aici) în perioada 1-18 septembrie și scrie noul tău nume de utilizator în comentariile acestei postări de Facebook (click aici). Dacă îndeplinești aceste condiții, ai intrat în extragerea pentru un loc pe Arena Națională via Facebook.

În cazul în care ai deja un cont de pariuri la NetBet: Te autentifici pe site. Plasezi pariuri în valoare de minim 200 de lei în perioada 1-18 septembrie 2016. Accesezi butonul verde „Înscriere” pe pagina destinată (click aici). Ai intrat în extragerea pentru Arena Națională via siteul Netbet.ro.

Și acum, clipurile!

Toate detaliile și regulamentul promoției sunt pe pagina dedicată.