Este o săptămână a schimbărilor pentru cele mai multe zodii. Toamna își intră în drepturi, planurile de viitor încep să prindă contur, norocul are conotații diferite pentru fiecare semn în parte. Peștii au cele mai mari șanse de câștig, în timp ce Fecioarele caută soluții acolo unde nu există. Ce soartă…

Berbec

Te așteaptă o săptămână în care vei consuma foarte multă energie. Ambiția ta este stimulată la maxim, te așteaptă multe provocări personale și profesionale și s-ar putea să încerci să duci mai mult decât poți. Programează-ți taskurile, respectă programul și dozează-ți energia, odihnește-te. Altfel vei plăti scump. Cât timp vei avea suficiente forțe proprii, norocul va fi și el un factor pozitiv în viața ta, dar nu te aștepta la să îți iasă biletele la pariuri cu goluri în prelungiri.

Competiții favorabile: preliminarii pentru Mondial.

Taur

În zilele următoare te va preocupa propria stare de bine, sănătatea ta, dezvoltarea familială. Aspectul financiar va fi în plan secund și, odată cu el, norocul. Sigur, asta nu înseamnă ghinion, dar dacă joci la pariuri, există riscul să încerci pe final de săptămână să joci pentru a recupera un eventual bilet pierdut „la mustață”. Nu te hazarda, privește înainte. Ce a fost a fost.

Competiția favorabilă: turnee de tenis.

Gemeni

Rezultatele surpriză din weekend au lăsat o gaură în bugetul tău de pariuri? Nici săptămâna asta nu pare una prea norocoasă pentru gemeni. Pur și simplu atenția va fi distribuită către alte aspecte ale vieții și biletele norocoase nu ies chiar așa, toată ziua bună ziua. De distracție, ai putea încerca o ligă nouă de pariuri, ai putea testa o competiție pe care nu joci de obicei. Partea bună? știi cum se spune… ai noroc în dragoste.

Competiția favorabilă: Snooker Euro Masters.

Rac

Te așteaptă mari planuri acasă, iar acestea te ambiționează, îți provoacă inteligența și luciditatea. Asta te va ajuta și să vezi mai bine conjuncturile favorabile în orice domeniu, iar la pariuri vei intui mai ușor situațiile profitabile. Norocul este de partea celor puternici, iar puterile tale sunt deosebit de mari în această săptămână.

Competiții favorabile: preliminarii pentru Mondialul din 2018.

Leu

De ceva vreme tot vrei să spui ceva, să iei atitudine într-o chestiune care te privește direct. Vrei să pui lucrurile la punct, să limpezești ceva important, așa că toate energiile tale se vor concentra în acea direcție. Gândirea ta pozitivă te va ajuta doar pe plan profesional, pentru că altfel, în plan financiar factori care nu depind de tine îți vor mânca nervii. Nu te aventura în bilete de pariuri costisitoare și complicate, nu are rost să încerci să dejoci soarta.

Competiții favorabile: turnee de tenis.

Fecioară

Faci tot felul de calcule și planuri pentru câștiguri financiare, dar nu este suficient pentru a încasa bani. Pentru ca planurile tale să nu fie zădărnicite, trebuie să treci de două lucruri foarte alunecoase: supraestimarea unor elemente sau situații, încrederea în câteva surse superficiale. Ce poate să însemne asta la pariuri? Poți neglija forma slabă a unei echipe, poți să mizezi pe sfaturile unui tipster cu o analiză la limită sau chiar incorectă.

Competiții favorabile: Liga a II-a din România, turneele de tenis.

Balanță

Mercur vine alături de Jupiter și de Soare în casa Balanței. Asta înseamnă că te așteaptă o săptămână extrem de agitată, cu tot felul de turbulențe, pe care vei încerca să le calmezi. Vei investi foarte multă energie în tentativa de a tempera atmosfera acasă, până la urmă sunt șanse mari să reușești, dar vei plăti un preț scump. Poate prea scump.

Competiții favorabile: preliminarii pentru Mondialul din 2018.

Scorpion

Planurile pentru anul viitor încep să se contureze. Vrei să devii un parior mai bun, să îți crești profiturile și să îți crești rata de predicții corecte. Cauți soluții, așa că intri în legătură cu persoane care te-ar putea ajuta să îți îmbunătățești calitățile. Sunt șanse mari să descoperi noi competiții interesante unde cotele sunt mai mari și mai previzibile decât în fotbalul de zi cu zi. Poate în SUA, unde pregătirile echipelor de hochei și de baschet sunt în toi?

Competiții favorabile: NHL, NBA Preseason.

Săgetător

Viața ta socială rămâne amplificată și în această săptămână, planurile de viitor continuă să se dezvolte în mintea ta și vezi clar și limpede drumul spre succes. Mai trebuie doar să te apuci de muncă… dar întâi, câteva zile de distracție! Cum îți sună o scurtă perioadă de repaos, de leneveală în care să stai pe canapea, să vezi meciuri de dimineața până seara, să pariezi din când în când câte ceva pentru a trăi mai puternic partidele?

Competiții favorabile: preliminarii pentru Mondialul din 2018.

Capricorn

În continuarea planurilor tale de reconstrucție profesională și personală vei găsi un model de urmat, cineva care să te ajute să îți atingi obiectivele. Dacă este vorba de pariuri, putem presupune că este vorba de un nou site de analiză sau poate o ofertă de start, un bonus de fidelitate… Cert este că săptămâna asta ar trebui să îți aducă și câștiguri, așa că profită de conjunctura norocoasă care ți-a fost rezervată.

Competiții favorabile: Liga a II-a în România, turnee de tenis.

Vărsător

Simți nevoia să încerci ceva nou, te-ai plictisit să joci aceleași strategii la pariuri și ai nevoie de o nouă provocare. Este momentul ideal să îți impui un obiectiv, să îți construiești un plan de acțiune și să vezi dacă poți să îl atingi. De exemplu, să pornești cu o miză și să vezi dacă poți să o înmulțești de 100 de ori într-un anumit număr de zile. Cea mai grea parte va fi disciplina.

Competiții favorabile: NBA, snooker .

Pești

Dacă ești în această zodie, avem vești foarte bune! Te găsești în cea mai norocoasă zodie a săptămânii, iar asta ar trebui să se simtă direct în buzunarul tău. Numai ai grijă să nu te transforme succesul, să nu devii o persoană arogantă, pentru că nu totul ți se cuvine, așa cum ai putea să crezi. Este un moment prielnic și pentru investiții, pentru planificarea unui credit, dar să nu acționezi fără chibzuință.

Competiții favorabile: turnee de tenis, NHL.