bara-de-aur_social-banner-1

Știi ce face NetBet? Hai că știi. Haaaaaai că știi! NetBet – deci ești ochi și urechi, da?! – NetBet face pariurile mai interesante! 

Da, ăsta este sloganul nostru și vrem să vezi că nu vorbim prostii. Probabil că deja ai auzit de promoția Bara de Aur și, cine știe, poate chiar ai fost în septembrie pe stadion să încerci să câștigi banii. Oricum ar fi, trebuie să știi că a doua ediție a promoției a început deja!

Bara de Aur are un concept simplu și popular. Prin diferite metode, NetBet desemnează trei participanți care, la pauza unui meci al Stelei, merg pe Arena Națională. Fiecare are la dispoziție două șuturi de la 30 de metri pentru a lovi bara transversală și a câștiga 20.000 de lei. Meciul în timpul căruia se va desfășura a doua ediție Bara de Aur este Steaua – Viitorul Constanța, din etapa a 15-a a Ligii 1. Mai este o lună până atunci, dar perioada de calificare deja a început!

Metoda de calificare pentru pariorii deja înregistrați la NetBet

Dacă ai un cont de pariuri la NetBet, trebuie doar să mizezi minim 200 de lei în perioada 4 octombrie – 1 noiembrie 2016 și să apeși butonul de ÎNSCRIERE pe pagina promoțională.

Astfel, pe lângă câștigurile realizate din pariurile plasate, vei intra și într-o tombolă în care ai putea fi desemnat să șutezi pe Arena Națională pentru 20.000 de lei.

Metoda de calificare pentru pariorii care acum își deschid un cont

Dacă încă nu ai un cont NetBet, este și mai bine. Ai o șansă în plus să ajungi pe Arena Națională! Cum ajungi în extragerea pentru noii jucători? Simplu. Urmezi pașii:

Toți cei eligibili vor intra într-o extragere în care un norocos va fi ales să încerce să șuteze în bară pe Arena Națională. La prima ediție Bara de Aur au fost doar 11 conturi eligibile în extragerea de pe Facebook!

fete-netbet-bara-de-aur

Nu uita, modalitățile de calificare se pot cumula, adică poți să participi în ambele extrageri, doar trebuie să îndeplinești toate condițiile. În plus, dacă ești jucător nou mai ai parte și de pachetul de bun venit în valoare de până la 1500 de lei.

Nu a existat niciodată un moment mai bun decât acesta să deschizi un cont la NetBet.

Întregul regulament al promoției și alte detalii se găsesc pe pagina dedicată.