Basic RGB

Prima parte a săptămânii este ticsită de meciuri internaționale, iar la finalul ei revin ligile interne în toate marile campionate ale Europei. Evenimentele sportive se înghesuie în calendar și meciurile vor fi interesante pentru mulți pariori, dar astrele au garantat succesul doar pentru câteva zodii.

Berbec

Dacă ai avut un weekend bun, atunci perioada fastă va continua. Altfel, oricum vei avea un start de săptămână plin de optimism, energic, Venus te ajută să te concentrezi și să iei deciziile corecte. Dar nu ai resurse nelimitate și, odată cu trecerea zilelor, te vei epuiza. La pariuri, succesul avut pe meciuri internaționale nu pare să fie urmat de succes în ligile interne, odată cu reluarea campionatelor. Așa că profită cât poți de meciurile programate până joi, de turneele de tenis care stau să înceapă. Și apoi poate te odihnești o zi sau două, să îți reîncarci bateriile.

Competiții favorabile: preliminarii pentru Mondial, tenis.

Taur

La muncă tragi din greu pentru proiectele avute, așa că nu este de mirare că rămâi în priză și când te relaxezi cu niște pariuri live, pe meciurile avute seară de seară. Numai că succesul este garantat doar în măsura în care nu începi să te gândești la creșteri financiare peste noapte. Nu uita! Munca e muncă, distracția e distracție și, cât timp ții cont de asta, totul va fi bine.

Competiții favorabile: Premier League, Serie A

Gemeni

Pasiunea și implicarea vor da roade în următoarele zile, iar rezultatele se vor vedea pe toate planurile. Munca însă nu trebuie să se oprească, pentru că dacă iei pauză să răsufli, totul se poate nărui ca un castel de cărți. Valabil și la pariuri, unde norocul reprezintă doar o îmbinare a studiului, analizei, cu dedicația.

Competiții favorabile: Liga 1, La Liga

Rac

Luna se întoarce în sectorul tău financiar și asta înseamnă că ți se ascute spiritul de investitor. Trebuie să cheltui ca să câștigi, înțelegi vorba mai bine ca restul lumii și s-ar putea să încerci o nouă strategie la pariuri. Un bilet cu un sistem la care te-ai tot gândit, o modificare a mizei standard, o modificare a strategiei de pe live… tu știi. Pasa asta favorabilă va dura doar câteva zile, așa că nu pierde vremea!

Competiții favorabile: preliminarii pentru Mondialul din 2018.

Leu

Pentru prima dată în ultimele 16 luni, nu există planete în casa banilor. Ai scăpat de problemele și influențele negative, dar nici norocul din anumite zile nu se mai întrevede. Calmul va dăinui o vreme scurtă și poți profita de el dacă te folosești de marele tău atu: luciditatea, inteligența în decizii.

Competiții favorabile: Premier League, Liga 1.

Fecioară

Jupiter continuă să aibă un impact pozitiv în plan financiar și, de miercuri începând, energiile în zona veniturilor se acumulează odată cu prezența lui Mercur. Este o perioadă foarte agitată din punct de vedere financiar, este momentul să profiți și să încasezi ce trebuia să încasezi de mult. Trebuie doar puțină atenție la detalii, dar nu ar trebui să ai probleme în găsirea informațiilor care contează înainte de a plasa pariurile tale obișnuite.

Competiții favorabile: preliminarii pentru Mondialul din 2018, turneele de tenis.

Balanță

În sfârșit, greutățile financiare avute recent par să se risipească. Bugetul personal nu va mai suferi aceeași presiune și relaxarea o vei simți din plin, mai ales că se întrevăd și câteva mici câștiguri. Poate că la pariuri, poate că la loto, oricum, câștiguri cu noroc. Nu te complica să optimizezi acum finanțele, vei omite elemente importante care te vor influența în viitor.

Competiții favorabile: Serie A, La Liga.

Scorpion

Nu se anunță cea mai fericită săptămână din punct de vedere financiar, dar nu te stresa. Lasă marile planuri și marile cheltuieli pe a doua parte a lunii octombrie, pentru că atunci se va întoarce Venus în casa banilor și ar trebui să îți deschidă noi oportunități. Ce înseamnă asta la pariuri? Ar putea însemna că, în loc să te zbați să dejoci diverse meciuri în zilele următoare, mai bine ți-ai face temele și te-ai pune la curent cu sporturile americane, unde vor debuta cât de curând noile sezoane NHL și NBA.

Competiții favorabile: Pregătiri în NHL și NBA.

Săgetător

O conjunctură mai favorabilă ca aceasta rar este dat să găsești în horoscop. Atâta timp cât vei avea energie suficientă să urmărești țintele impuse și nu te vei pierde în detalii, vei putea să îți îndeplinești obiectivele atât profesionale cât și financiare. Dacă ai o retragere de fonduri, aceasta va fi procesată fără probleme. Dacă ai un bonus de luat, acesta va fi acordat cât ai clipi. Ai grijă însă la același adversar personal, care te-a pândit mereu din umbră: superficialitatea. Un dram de neatenție și, puf!, totul se va risipi.

Competiții favorabile: Liga 1, Premier League.

Capricorn

Inteligența și intuiția vor fi armele tale preferate în următoarele zile. Coincidență sau nu, la pariuri ai nevoie exact de ele pentru a câștiga. Folosește-le în propriul interes și vei vedea că nu există meci pe care să nu îl poți diseca așa cum ar trebui. Totuși, nu uita că, de cele mai multe ori, lucrurile nu sunt în alb-negru.

Competiții favorabile: Tenis, Liga 1.

Vărsător

Calculele financiare recente te-ar putea determina să schimbi câteva lucruri în viața de zi cu zi. Concluziile sunt inevitabile dacă ai ști câte forțe au exercitat presiuni pe casa banilor zodiei tale în lunile recente. Totuși, schimbarea de strategie are nevoie de acomodare, așa că sfatul cel mai normal ar fi să nu riști prea mult pe noile idei. Mai ales când vine vorba de pariuri.

Competiții favorabile: Bundesliga, Premier League.

Pești

Aparent, săptămâna pare una frumoasă și fructuoasă. Plină de evenimente sportive de top, ai ce alege și ce să pariezi, dar nerăbdarea și impulsivitatea își vor spune cuvântul în bugetul tău de pariuri. În câteva zile ai putea ajunge să apreciezi cu adevărat un bilet câștigător. Bine că totul se va termina cu bine. Deci ai grijă la meciurile din timpul săptămânii, pentru a nu juca la recuperare în weekend.

Competiții favorabile: Ligue 1, Bundesliga.