Echipa Națională

Echipa de start a României împotriva Armeniei, așa cum a fost votată de cititorii blogului

Când a fost anunțat lotul de jucători convocați pentru dubla cu Armenia și Kazahstan, i-am rugat pe fanii naționalei să voteze titularii posturilor într-o formulă de echipă 4-2-3-1 și să vedem cum ar trebui să arate echipa națională în aceste meciuri. Până la urmă, tot românul este antrenor, de ce să nu avem o formulă votată de majoritate?

Iată ce a ieșit:

echipa-romaniei-votata-de-fani

Poate că ești printre votanți, poate că nu ești de acord cu echipa. Oricum, formula este diferită față de cea pe care, conform presei, o pregătește selecționerul Christoph Daum. Acesta se pare că ar dori o formulă mai ofensivă, cu un singur închizător, un 4-1-4-1, după cum precizează Gazeta Sporturilor:

Tătărușanu – Benzar, Săpunaru (Moți), Grigore, Toșca – Hoban – A. Popa, Stanciu, Stancu (Maxim), Chipciu – Andone

promo-armenia-romania

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.