Horoscopul Pariorilor
Horoscopul Pariorilor

Planetele își schimbă rolurile de la o zodie la alta. Este un moment atât pentru reflexii asupra trecutului, cât și pentru planuri de viitor.

Berbec

Spune drept, ți s-a trezit pofta de aventuri, de experimente noi, de încercări. Și te-ai duce undeva, ai face ceva. Numai că este exact acea perioadă în care nu poți face nimic interesant. Prea frig și ploaie pentru drumeții, prea cald pentru zăpadă și sporturi de iarnă. Reorientează-te spre activități de interior. Poate ar fi un moment prielnic să descoperi noi competiții sportive interesante, cum ar fi în baschet, hochei, poate chiar handbal… Nu te teme, Luna este în sectorul tău financiar și îți dă un fler pentru făcut bani.

Competiții favorabile: NHL, NBA.

Taur

Urmărește-ți scopul cu pasiune, evită să te complaci și roadele eforturilor tale vor fi vizibile imediat. În această săptămână, Venus revine în casa banilor și vei ști de la bun început ce vrei, iar Saturn te va ajuta să te disciplinezi, să rămâi cu mintea limpede când vei face selecțiile tale de pariuri pentru weekend.

Competiții favorabile: Champions League, Premier League

Gemeni

Te așteaptă o săptămână tensionată, în care vei avea tendința să tragi tot felul de concluzii. Acestea te vor ajuta până la urmă să filtrezi și să desparți oportunitățile de capcane. Asta înseamnă că la pariuri trebuie să îți selectezi cotele cu atenție, să nu cazi în tentația de a lua cota „puțin” mai bună și să nu te hazardezi.

Competiții favorabile: Serie A, La Liga

Rac

O perioadă relativ calmă te așteaptă în plan financiar în această săptămână. Marile cheltuieli au trecut, alte mari cheltuieli vor veni (sărbătorile de iarnă îți spun ceva?). Dar nu acum. Acum este vremea să îți tragi sufletul, poate să te bucuri de o victorie a echipei favorite, poate să încerci o nouă strategie la pariuri…

Competiții favorabile: Champions League, Europa League

Leu

Când pariezi, este util să joci cu cap, să gândești ce pariezi. Problema este că ai tendința să gândești prea mult, să despici firul în patru, apoi fiecare fir din nou în patru. Încearcă să asculți și de instinct când pui câte un bilet, până la urmă fotbalul se joacă și cu inima, nu este doar statistică pură.

Competiții favorabile: Bundesliga, Serie A.

Fecioară

De două luni, norocosul Jupiter își face de cap în casa banilor. Cel mai probabil, ai rulat mult și bine în această vreme, inclusiv la pariuri. Nu neapărat cu succes! Poate că data viitoare vei vedea că reinvestirea profitului nu este mereu ideea perfectă. Totuși, șansele să îți revii sunt acolo. Câteva ponturi bune și gata, pac-pac!

Competiții favorabile: Cupe Europene, Serie A.

Balanță

Astrele spun că până miercuri ai o inspirație aparte și un fler special pentru bani. Și dacă spun astrele, poți să nu te conformezi? Tot în mijloc de săptămână vei simți nevoia să delimitezi lucrurile clar pentru a nu avea stress, ceea ce la pariuri înseamnă că nu ar fi o idee prea bună să joci bilete întinse pe mai multe zile.

Competiții favorabile: Champions League, Bundesliga.

Scorpion

Zeii banilor complotează împotriva ta numai în măsura în care le dai voie. Când te lași influențat de gânduri pesimiste, îți pierzi calea spre succes. Valabil în viață, valabil și la pariuri. Nu mai bine ai avea încredere în forțele proprii? Norocul ți-l faci singur, dacă nu știai.

Competiții favorabile: La Liga, Premier League.

Săgetător

Când vine vorba de pariuri, perioada grea pare să fi trecut. Tensiunea din ultimele săptămâni se risipește, fluctuațiile scad și se stabilizează, exact ce (crezi că) îți dorești. Luna îți dezvoltă flerul pentru bani și probabil că vei avea o intuiție mai bună în următoarele zile. Dar stabilitatea nu va dura mult. Ești o fire prea agitată ca să te mulțumești cu atât. Până la urmă, ai nevoie de liniște doar cât să te odihnești și să o poți lua de la capăt după alte ținte.

Competiții favorabile: Europa League, Liga 1.

Capricorn

Marea transformare din plan profesional rămâne piesa cea mai importantă în viața ta, dar acum găsești timp și pentru distracțiile tale obișnuite. La cât fotbal se transmite în absolut fiecare seară, la câte alte sporturi sunt în desfășurare, ai mari șanse să redescoperi și drumul spre succes la pariuri.

Competiții favorabile: Champions League, La Liga.

Vărsător

Foarte probabil, ultimele săptămâni au fost destul de bune pe plan financiar. Din păcate, astrele spun să iei o „pauză” în privința banilor, dar nu te teme. Asta nu înseamnă neapărat ghinion, ci mai degrabă că ar trebui să te concentrezi mai mult când iei decizii financiare, pentru a alege cele mai bune variante.

Competiții favorabile: Serie A, Liga 1.

Pești

Nici tu nu mai știi dacă ești pe plus sau pe minus în ultimele zile. Fluctuațiile majore în privința banilor te-au făcut să treci prin tot felul de stări, dar cu puțină atenție ai putea să maximizezi vârfurile bune sau să le minimizezi pe cele negative. Ușor de spus, greu de făcut…

Competiții favorabile: Champions League, Bundesliga.

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebookși adaugă blogul NetBet la siteuri favorite în browser.

 

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.