Liga I Promo

Votează jucătorul lunii Octombrie la Steaua și poți câștiga un FREEBET de 20 de lei la NetBet

Jucatorul Lunii Steaua
Jucatorul Lunii, Steaua

Ce se întâmplă când începe o nouă lună? Avem un nou sondaj în care te întrebăm: care a fost cel mai bun jucător al Stelei în luna tocmai încheiată, adică în Octombrie 2016?

A fost o perioadă departe de perfecțiune pentru roș-albaștri, dar echipa lui Laurențiu Reghecampf a reușit să rămână pe prima poziție a clasamentului și să facă încă un punct în Europa League. A avut momente de sclipire, iar câțiva jucători merită cu siguranță să se evidențieze pozitiv. Unii vor considera că Gabi Tamaș este cel mai îndreptățit să fie desemnat jucătorul lunii, mai ales după trasorul acela reușit la Iași când a deschis scorul. Alții vor vedea că Ovidiu Popescu reușise să își câștige locul de titular la mijlocul terenului și, dacă nu ar fi fost accidentat la Iași, putea fi o certitudine pentru restul anului. De asemenea, Florin Niță a rămas portarul de încredere pe care deja îl știm, iar tânărul Denis Man a înscris primul său gol în tricoul Stelei.

Opțiuni ar fi destule, să vedem în sondaj ce preferă lumea. Indiferent pe cine preferi, votează în sondaj pentru o șansă de a câștiga un freebet de 20 de lei. În total sunt 20 de premii. Promoția are o serie de termeni și condiții pe care le vei găsi la finalul acestei postări, dar pe scurt, tot ce trebuie să faci este să îndeplinești două condiții simple, până în data de 6 noiembrie 2016, ora 23:59.

  • votezi în sondajul de mai jos cel mai bun jucător al Stelei în luna octombrie 2016;
  • îți scrii în comentariile sondajului username-ul tău de pe NetBet.ro.

Dacă nu ai un cont NetBet, poți să deschizi unul în câteva clipe prin acest link.

Termeni și condiții:

Pentru a participa în promoție, utilizatorii trebuie să aibă minim 18 ani împliniți. Pentru a putea primi un freebet, un utilizator trebuie să aibă un cont NetBet Sport activ, verificat, în care să fi efectuat minim un depozit în bani reali. Noii utilizatori pot să deschidă un cont la această adresă: sport.netbet.ro. Termenul limită de răspuns este 6 noiembrie 2016, ora 23:59. Comentariile postate și conturile create după termenul limită nu vor fi luate în considerare în această ofertă. Utilizatorii care vor posta răspunsuri multiple vor fi descalificați. Jucătorii care abuzează de promoțiile noastre nu vor putea beneficia de acest freebet. Câștigătorii vor fi desemnați printr-o extragere efectuată cu random.org. Câștigătorii vor fi anunțați printr-un update pe blogul NetBet. Lista finală a câștigătorilor va fi publicată pe blogul NetBet România. Sunt în total 20 de premii constând în FREEBET-uri de câte 20 RON. Cota minimă pentru a paria freebetul este de 2.00. Se pot plasa doar pariuri simple sau cu o singură combinație. Se acceptă inclusiv pariuri de tipul Moneyline, Handicap, Peste/Sub, cu condiția să respecte cota minimă de 2.00. Freebetul este valabil timp de maxim 14 zile de la data creditării; Valoarea freebet-ului poate fi pariată o singură dată, nu poate fi împărțită în mai multe pariuri; Dacă pariul plasat este câștigat, jucatorul va primi profitul (câștiguri totale minus valoarea freebetului). NetBet își rezervă dreptul de a modifica sau anula această promoție în orice moment. Se aplică termenii și condițiile generale NetBet.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.