horoscop-7nov

Începe o săptămână dominată de Marte, Venus și Mercur, planete care în următoarele zile vor trece dintr-o zodie în alta, provocând schimbări de situație pentru toți nativii. Se vor degaja noi energii, se vor dezvolta noi raporturi și relații, iar în plan financiar se anunță mare tumult mare, cu norocul de partea celor care și-l crează singuri.

Berbec

Va trebui să te gândești la o strategie și să rămâi cu mintea limpede pentru a găsi cheia succesului financiar în această săptămână. Ambiția și orgoliul personal ți-au fost de multe ori de folos, dar în această săptămână poate că ar trebui să nu te cramponezi de părerile personale și să încerci să iei decizii obiective, măcar la pariuri. Nu este atât de greu, oricum echipa ta favorită nu joacă niciun meci în weekend.

Competiții favorabile: Meciuri internaționale, Liga a II-a

Taur

Dinamica financiară se schimbă sub ochii tăi. Ai loc fără probleme de partea banului, dar trebuie să ai o abordare puțin diferită față de cea de până acum. Limitându-ne la pariuri, ai putea de exemplu să nu mai încerci marea cu degetul și să vânezi cotele mari și periculoase. Sau ai putea să îți definești mai clar așteptările. Sau să testezi noi competiții unde mereu pornești cu o vedere obiectivă.

Competiții favorabile: NHL, Fed Cup

Gemeni

În ultimele două săptămâni, sectorul financiar a fost ca un carusel nebun, dar acum vine o perioadă în care lucrurile se liniștesc, tensiunile se risipesc, o lași puțin mai moale. Liniștea va dura până în weekend, când vei putea aborda cu mintea limpede meciurile echipelor naționale.

Competiții favorabile: preliminarii World Cup, Serie B

Rac

Perioada calmă vizavi de bani este pe ducă. Luna enigmatică părăsește sectorul financiar, iar locul ei este luat de războinicul Marte! Începe o perioadă a deciziilor directe, categorice, în care vei avea mare încredere în instinctul personal. Cât timp rămâi cu picioarele pe pământ, ar trebui să-ți fie bine.

Competiții favorabile: preliminarii World Cup, NBA

Leu

În așteptarea lui Neptun în zona financiară – prevăzută pentru săptămâna viitoare – este o perioadă bună să îți amintești de visuri mai vechi, dar și să tragi linie pe proiecte și strategii de câștig vechi, tot încercate fără succes. Ce spui dacă privești și pariurile dintr-o perspectivă nouă?

Competiții favorabile: turnee Challenger, ITF și mega-evenimentul ATP World Tour Finals

Fecioară

Rulajul mare din ultimele săptămâni ți-a dat un sentiment de încredere că poți da lovitura la pariuri. Dacă șansa te-a ocolit, s-ar putea să existe și motive întemeiate, nu pune tot pe seama norocului. Poate că ai luptat pe prea multe fronturi. E greu să ai inspirație în toate competițiile din toate sporturile. Cu campionatele interne puse pe pauză, vei putea să te axezi mai ușor pe șansele reale de câștig. Mai puțin este mai mult, știi ce spun?

Competiții favorabile: preliminarii World Cup, amicale internaționale

Balanță

O situație relaxată și sigură îți domină în aceste zile planul financiar, guvernat de o colaborare a Soarelui cu Mercur. Stabilitatea nu este însă influențată de noroc. Vestea bună? Munca ta dă roade, îți aduce apreciere și venituri mai mari decât de obicei. Vestea mai puțin bună? Nu vei avea timp să te concentrezi suficient pe pariuri și tinzi să o dai în bară.

Competiții favorabile: NBA, amicale internaționale

Scorpion

Dacă nu s-a întâmplat cumva în weekend, te pregătești să faci cinste în următoarele zile. Nu este nicio problemă, doar motiv să ai, pentru că prietenii îți vor fi alături. Poate dai lovitura la pariuri, poate vei sărbători un eveniment personal, poate ambele. Succes!

Competiții favorabile: NBA, Amicale Internaționale

Săgetător

Starea conflictuală provocată de Marte se risipește de miercuri, când năbădăioasa planetă părăsește sectorul tău financiar și lasă loc pentru Venus, frumoasa reprezentantă a câștigurilor frivole, cele mai bune dintre toate 😉 Potențialul va fi acolo mai ales începând cu data de 12 noiembrie, iar instinctul tău se va ascuți la loc și vei fi gata pentru noi și noi provocări.

Competiții favorabile: preliminarii World Cup, NHL

Capricorn

Este acea săptămână a lunii calendaristice în care Luna de pe cer îți vizitează casa banilor și îți trezește instinctul pentru câștiguri. Nu ar fi mare lucru, numai că de data aceasta se crează o îmbinare aproape ideală cu mult mai sporadica vizită a lui Marte. Combinația trezește în nativi o intuiție feroce, pe care oricine o poate fructifica mai ales în weekend.

Competiții favorabile: Liga a II-a, Serie B

Vărsător

Mercur retrograd în casa banilor… csf, ncsf. Vrei nu vrei, situațiile delicate în plan financiar te pândesc la tot pasul. Da, te-ai putea scoate la pariuri, dacă nu ai juca pentru câștig, ci pentru distracție. Știu, e greu să te distrezi cu atâta presiune pe cap, dar partea bună este că de miercuri încolo îți vei redescoperi inspirația și vei începe să simți asta pe toate planurile.

Competiții favorabile: turnee de tenis, preliminarii World Cup

Pești

De la o vreme, tot oscilezi de la săptămână la alta în plan financiar, ca un pendul. Din fericire, săptămâna asta pare una bună, cu Venus bine ancorată în sectorul carierei, cu o mare influență asupra veniturilor. Ce înseamnă asta? La muncă probabil că vei atinge un mare succes profesional, acesta îți va da o stare de bine și o gândire proaspătă, mai ales spre seară. Ca un domino, realizările se pot răsfrânge și în celelalte domenii, inclusiv la pariuri.

Competiții favorabile: NBA, NFL, NHL

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebookși adaugă blogul NetBet la siteuri favorite în browser.

 

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.