Pentru trei pariori NetBet, duminică seară a fost un moment special, pentru că fiecare din ei a avut două șanse să câștige 20.000 de lei în a doua ediție a promoției Bara de Aur. Jackpotul se încasa dacă, la pauza meciului Steaua – Viitorul Constanța, unul din ei reușea să lovească bara transfersală de la 30 de metri.

Desemnați prin metodele prevăzute în regulament, Mădălin, Bogdan și Adrian au ajuns să își încerce șutul pe gazonul Arenei Naționale. La începutul meciului, în loja NetBet era o atmosferă relaxată și calmă, dar pe măsură ce prima repriză se apropia de final, tensiunea în rândul concurenților a crescut tot mai mult. Când au coborât alături de frumoasele noastre fete, emoțiile băieților se citeau pe chipuri, în timp ce oamenii din tribune îi încurajau.

Apoi a început proba de foc. Primul a fost Bogdan. Și primul șut al lui Bogdan s-a dus la o palmă de transversală! Fanii din peluză au devenit dintr-o dată atenți și au început să aplaude. Apoi a urmat a doua încercare. Aproape și acum, dar nu destul de precis pentru a câștiga 20.000 de lei. A venit rândul lui Adrian, dar presiunea și-a spus cuvântul. Șuturile sale au fost cam departe de țintă. Nu-i nimic. A încercat. Păi mulți care se cred mai buni nu au idee ce înseamnă să ajungi pe cel mai mare stadion și să șutezi, când în tribune sunt câțiva dintre cei mai cunoscuți antrenori din țară, inclusiv selecționerul României. Ultimul în ordinea execuției, Mădălin a sperat că va da marea lovitură. Iar șuturile sale au fost bine cadrate, pe poartă, dar nu au mușcat din transversală.

Chiar dacă nici de data aceasta nu s-a câștigat marele premiu, participanții au primit cadouri din partea NetBet, inclusiv câte o minge cu toate autografele jucătorilor primei echipe a Stelei în acest sezon.

Iată o galerie foto de la eveniment: