Liga I Promo

Gabriel Tamaș, desemnat de fani cel mai bun jucător al Stelei în luna octombrie 2016

tamas-1200x628

Așa cum am bănuit încă de când am lansat sondajul, am presimțit că fanii vor desemna un fotbalist defensiv drept cel mai bun jucător al Stelei în luna octombrie. Într-adevăr, după o săptămână în care voturile au rămas deschise și 600 de persoane și-au exprimat opinia, Gabriel Tamaș câștigă distincția, fiind ales de 38% din respondenți!

Fundașul este urmat de portarul Florin Niță, ales de 21%, iar locul al treilea este, surprinzător, ocupat de atacantul Denis Man (11%), datorită faptului că a reușit primul său gol pentru roș-albaștri, în meciul cu Poli Iași.

Ca de obicei, sondajul nostru a fost dublat de o promoție, în care am promis că acordăm 20 de freebeturi a câte 20 de lei. Dar nu ne vom ține de cuvânt! Asta pentru că vom acorda 22 de freebeturi, atâtea conturi eligibile au fost și am decis să nu mai facem nicio extragere. Iată-i pe câștigători: attyb58, bogdanjurco, costin94v, Cretug, danoltean1993, FanSte, Francezu018, Ghitza90, Jantaadrian, jhns23, kakadabaws, laur1bo, laurentiutc, lucianiordache, MadalinChelaru, mihaimacio, mnc1984, pomicultoru, prutii94, scaulos, UmblaAiurea, Valentin197903

Mult succes tuturor!

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.