Football Liga I

11 foști sau actuali fotbaliști care poartă numele Mihai sau Gabriel

Zi mare pentru români astăzi, când toți cei care poartă numele de Mihai și Gabriel își serbează onomastica. În fotbalul românesc, blamat cum este el, am avut mulți virtuoși, iar azi dorim să ne amintim de câțiva dintre ei. Dacă dorești, poți să ne spui și tu alții pe Facebook.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.