Lionel Messi
Lionel Messi, Argentina. Photo : Photoshot / Icon Sport

Un mare derby internațional se va disputa la noapte Brazilia-Argentina, meciul care reaprinde spiritul latino în fotbalul mondial. Pentru brazilieni meciul are o importanță mărită, deoarece gazdele joacă pentru prima dată la Belo Horizonte după acel 1-7 istoric suferit cu Germania în cadrul Mondialului din 2014.

Ambele formații au oscilat în 2016. De când a câștigat aurul la Olimpiadă în August, Brazilia s-a impus în toate cele patru partide de calificare pentru Mondiale, sub bagheta noului selecționer Tite. De cealaltă parte, pumele se chinuie și sunt pe locul 6, în afara locurilor calificante.

Informații despre loturi

Marea speranță de la Manchester City, Gabriel Jesus, este aștepta să fie titular în atacul Braziliei, într-o linie ofensivă alături de Neymar și Willian. Philippe Coutinho a reușit și el să își facă loc în selecție și are mari șanse să prindă chiar primul 11.

O problemă aproape permanentă pentru toți cei care au condus în ultima vreme Argentina a fost să găsească o formulă ofensivă care să acomodeze tot talentul numeroșilor jucători ofensivi Sergio Aguero, Gonzalo Higuain, Lionel Messi și Angel Di Maria. Joi noaptea problema va reveni.

Statistici

Brazilia a câștigat patru din ultimele cinci meciuri disputate.

Argentina a câștigat numai unul din ultimele cinci meciuri.

Brazilia nu a câștigat cu Argentina din octombrie 2014.

Cote și predicții

Brazilia câștigă cu 2-1 (Cotă NetBet: 9,00)

Gabriel Jesus să marcheze primul (Cotă NetBet: 6,45)

Articol de Dominic Trant

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.