Liga I

Dinamo – Steaua: preview, informații, cote

infografic-dinste

Derby de România se joacă miercuri și toți ochii vor fi pe marele meci. Dinamo – Steaua, cel mai intens, cel mai puternic și cel mai imprevizibil duel al fotbalului intern va aduce zeci de mii de oameni în tribune, lăsând la o parte orgoliile și tensiunile de zi cu zi dintre fani și cluburi.

Forma echipelor

Dinamo a traversat o toamnă tumultuoasă, în care antrenorul Ioan Andone a fost de multe ori contestat și rezultatele au fost sub așteptări. Ultimele partide indică însă o creștere de formă, având 5 victorii, un egal și o înfrângere. Meciul cu Steaua va reprezenta un moment al adevărului, deoarece succcesele au venit în confruntări cu adversari modești. Egalul de care am pomenit a fost cu Astra pe teren propriu, iar înfrângerea la fel, cu CFR Cluj, în urmă cu nici două săptămâni. Atacul rămâne atuul „câinilor” în acest campionat, Dinamo având cel mai eficient compartiment ofensiv cu 28 de reușite. Buba rămâne în defensivă, cu o medie de peste un gol încasat pe meci.

Din păcate pentru Steaua, marea sa problemă este tocmai în atac. Laurențiu Reghecampf a ajuns să testeze tot felul de soluții de avarie după ce l-a pierdut pe Florin Tănase, accidentat în urmă cu ceva timp. Până acum, rezultatele au fost oscilante, Tudorie, Golubovic și Man nu au reușit să suplinească nevoia unui vârf de careu, iar Steaua are nevoie, în medie, de 70 de minute pentru a puncta o dată pe tabelă. Chiar și așa, cu un fotbal zgârcit, trupa de pe primul loc are 6 victorii, un egal și o înfrângere în deplasare în acest sezon.

Deși ambele formații se confruntă cu anumite probleme de lot, nu există absențe noi față de meciurile recente.

Jucătorii care pot face diferența

Dinamo își pune toate speranțele de victorie în tripleta Rotariu-Gnohere-Hanca, dar există posibilitatea ca Nemec să fie titularizat în locul francezului. Cheia ar trebui să fie Rotariu, jucătorul care trebuie să demonstreze că poate trage echipa după el, în playoff, așa cum așteaptă Andone.

Pentru Steaua sunt două puncte cheie. Tamaș în coordonarea defensivă, Boldrin în creația ofensivă. Când le-a ieșit jocul, echipa a câștigat.

Cote NetBet

Dinamo

X Steaua
4,35 3,35

1,90

Peste 2,5 goluri: 2,30

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.