blog_feature-image_horoscop

Schimbări de situație, surprize plăcute, dar și cheltuieli mai mult sau mai puțin previzibile semnalizează începutul iernii. Este timpul planurilor, al bilanțurilor, dar și al bonusurilor, al câștigurilor neprogramate. Astrele sunt blânde cu zodiile în următoarele zile și deschid multiple posibilități de câștig.

Berbec

Cum necum, ai reușit să ieși de curând dintr-o mare încurcătură, iar asta îți dă încredere și mai mare în forțele tale. Profită!

Nota norocului: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga, La Liga.

Taur

Mintea ta ageră și vederea în ansamblu îți vor fi atuurile principale pe un front de pariuri teribil de aglomerat în această săptămână.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, Liga 1.

Gemeni

Săptămâna sunt șanse să se arate norocul și la pariuri, pe măsură ce intri în spiritul sărbătorilor de iarnă și începi să faci planuri de Crăciun sau Revelion.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, Cupa Spaniei

Rac

Oportunitățile rămân larg deschise în fața ta și sunt șanse bune să profiți de ele, dar există un risc să te lași luat de val și să se ducă totul la vale.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Ligue 1, La Liga

Leu

Momentul reconfirmării, momentul victoriei, asta poate să însemne săptămâna care tocmai a început. Doar un arbitru nepriceput ar putea să îți strice planurile la pariuri.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, Bundesliga

Fecioară

Nu se arată cine știe ce mari câștiguri la pariuri, dar dacă vor veni, vei cheltui toți banii. Nu e rău! Până la urmă, de Sărbători oricum cheltui de fiecare dată mai mult decât ar trebui.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, NBA

Balanță

Știi deja, norocul ți-l faci cu mâna ta. Iar îndrăzneala ta recentă ar putea da roade, ai putea avea parte de o mare surpriză plăcută în următoarele zile. Un câștig substanțial, pe care să îl ții minte.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Liga 1, Serie A

Scorpion

Lucrezi la perfecționarea noii tale strategii, dar cel mai probabil, adevăratul succes îl vei cunoaște în ultimele două săptămâni ale anului. Până atunci, nici „antrenamentul” nu este rău.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga, NHL

Săgetător

Sfârșitul de an trezește în tine din nou dorința de schimbare, de îmbunătățire. Simți că ai resurse nelimitate și ești gata din nou să arzi etape, dar ai grijă să nu te arzi odată cu ele.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, Bundesliga

Capricorn

Perioada bună poate continua, dar sunt toate șansele să traversezi câteva zile sinusoidale din punct de vedere al câștigurilor. Rezistența și dedicația îți vor fi puse la încercare.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Liga 1, La Liga

Vărsător

Astrele sunt în mișcare și, odată cu ele, și norocul tău. Dacă în următoarele zile vei traversa multe momente surprinzătoare, nu te speria. Tot răul spre bine, tot binele spre și mai bine.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, NBA

Pești

O perioadă cu multe informații confuze și contradictorii a început de sâmbătă. Cel mai bine este să ai încredere în forțele proprii și în instinctul tău, nu mai tot despica firul în patru.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, Bundesliga

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.