steaua-in-europa-league-1

Meci decisiv joi, pe Arena Națională din București, în Europa League. Steaua trebuie să câștige pentru a mai spera la primăvara europeană, în timp ce turcii de la Osmanlispor s-ar califica din grupă dacă ar reuși să bată.

Clasamentul grupei după 4 etape:

Loc Echipă Pct Goluri
1 Osmanlispor 7p 7-5
2 Villarreal 5p 6-6
3 Zurich 5p 4-4
4 Steaua 3p 2-4

Conjunctura crează premize pentru un meci spectaculos, cu o Steaua care să forțeze. Posibil să vedem un meci pe contre, cu multe faze de poartă. Problema este că atacul românilor nu prea a mers în această toamnă. Partea bună? Apărarea încă rezistă și este printre cele mai solide ale competiției, încasând doar patru goluri până acum, inclusiv două în acel 0-2 din Turcia.

Steaua a pierdut surprinzător în ultimul meci de campionat la Chiajna, dar până sâmbătă a avut 6 jocuri fără înfrângere, inclusiv două egaluri cu Zurich în Europa League.

Lider în grupa L, Osmanlispor a traversat o lună octombrie neagră, fără victorie în campionat sau în Europa, dar acum este în creștere de formă, având două partide câștigate și un egal în ultimele 3 jocuri oficiale. Fostul stelist Raul Rusescu a și pierdut primul 11 în acel șir fără succes, în timp ce Łukasz Szukuła avea deja un statut de rezervă la turci.

Echipe probabile

Steaua: Niță – Popescu, Tamaș, Moke, Momcilovic – Bourceanu, Pintilii – Popa, Boldrin, William – Golubovic

Osmanlispor: Karcemarskas – Bayir, Curuksu, Prochazka, Pinto – Cagiran, Guven – Delarge, Ndiyae, Regattin – Webo

Predicții, cote

Steaua câștigă 1-0 (Cotă NetBet: 7,00)

Adrian Popa să înscrie cel puțin un gol (Cotă NetBet: 4,35)