blog_feature-image_horoscop

Soarele își face de cap în zodia Săgetător, dând speranțe și încredere tuturor nativilor pentru rezultate remarcabile în orice domeniu. Dacă necazurile vremurilor pe care le trăim pot fi evitate, perioada care stă în față începând cu această săptămână este una plină de vise, de planuri și, în cele din urmă, de fericire.

Berbec

O săptămână cu multe provocări se arată la orizont, cu o primă parte care aduce un potențial profitabil deosebit, dar o a doua parte mai calmă, mai puțin interesantă.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Europa League

Taur

Săptămâna asta ai planuri de reamenajare, reorganizare? Deja sunt cam multe și te-ar putea afecta. Lipsa de timp îți poate influența pariurile, dar în weekend îți vei reveni.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Liga 1, Premier League

Gemeni

Etapele interesante din marile campionate vor oferi un sfârșit de săptămână electrizant la pariuri, dar până atunci atenția ta va fi pe proiectele profesionale. Joacă de distracție, nu la câștig.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga, La Liga

Rac

Simțul tău finananciar este dezlănțuit în aceste zile. Sună bine, dar trebuie să știi și până unde să mergi. Să nu cumva să scapi pasărea din mână, așa cum poate că deja ai pățit săptămâna trecută.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Serie A

Leu

Tensiunile financiare rămân ridicate în această perioadă, dar există și vești bune. Luminița de la capătul tunelului se vede, crește, iar în scurt timp vei încasa roadele strădaniilor tale recente.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Europa League, Formula 1

Fecioară

De joi, Luna îți scoate în cale multiple oportunități de câștig, dar trebuie să ai o atenție deosebită la detalii pentru că ponturile cele mai bune sunt ascunse celui neavizat.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Europa League, Liga I

Balanță

Echilibru aproape total în plan financiar. E bine și nu prea… Asta pentru că nu se întrevăd mari dificultăți financiare, dar nici mari câștiguri, așa cum sperai. Dar de încercat, poți să-ți încerci norocul.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, Ligue 1

Scorpion

Astrele îți dezvăluie o taină a câștigului în această săptămână. Poate fi o nouă strategie de pariuri, poate fi un banal pont la cotă de 2,00. Doar tu îți vei da seama și vei putea profita de conjunctură.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, La Liga

Săgetător

Distracția te-ar putea costa în această săptămână mai mult decât ai calculat. Două-trei surprize și biletele tale bine calculate se vor spulbera. Bine că ai răbdare și o toleranță mare. Altfel ți-ar fi fost cam greu.

Noroc: 🍀

Competiții favorabile: Champions League, Liga 1

Capricorn

Motivația ta și determinarea sunt la cote maxime, ceea ce este bine. Succesul este o altă poveste, dar cu puțină atenție la detalii – și noi știm că ai din plin această calitate – totul ar trebui să fie ok.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Europa League, Bundesliga

Vărsător

În plan financiar traversezi o perioadă de relaxare. Ceva a schimbat în bine situația ta bănească, poate fi vorba de un bilet de pariuri, o primă la serviciu, poate un ajutor financiar de la o cunoștință.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Liga 1

Pești

La fel de palpitant ca succesul poate fi drumul spre succes. În încercarea de a prinde biletul perfect, nu uita să te bucuri de alegerile făcute, să găsești un echilibru între distracție și câștig.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, La Liga

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.