Simona Halep, Monica Niculescu. Foto: Sportpictures
Simona Halep, Monica Niculescu. Foto: Sportpictures

Nu mai este vreun secret că România are o generație de aur în tenisul feminin. Dar o nouă confirmare a venit în aceste zile, când WTA a anunțat că Simona Halep și Monica Niculescu au fost selectate pe lista scurtă pentru distincția „Lovitura Anului în Tenisul Feminin”. Halep are chiar două nominalizări, acestea fiind de fapt mingile declarate până acum drept cele mai frumoase ale fiecărei luni calendaristice.

Alături de româncele noastre, în sondajul WTA se găsește și Angelique Kerber, cea care a detronat-o pe Serena Williams în clasamentul general. La fel stau lucrurile cu Caroline Wozniacki, Kirsten Flipkens și Agnieszka Radwanska. Poloneza are un incredibil număr de patru mingi nominalizate, având tot atâtea șanse la câștigarea titlului! Asta în caz că v-ați întrebat care este cea mai spectaculoasă jucătoare de tenis în acest moment…

Iată mai jos loviturile nominalizate ale româncelor, dar și un montaj cu toate punctele spectaculoase din acest sondaj. înainte de clipuri, îți mai spunem că în clasament poate vota oricine. Pentru a-ți exprima votul, intră pe siteul WTA.

Monica Niculescu, WTA Stuttgart, Aprilie 2016

Simona Halep, Madrid Open, Iunie 2016

 Simona Halep, Rogers Cup, Iulie 2016

Cele mai frumoase lovituri ale anului în WTA, selectate în sondaj, împărțite în Grupa A și Grupa B



Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.