Horoscopul Pariorilor
Horoscopul Pariorilor

Este o săptămână de vindecare, de calmare. Știm cu toții care ar fi motivul supărării când vine vorba de fotbal și sport în România. Timpul îi ajută pe mai toți nativii să treacă peste dezamăgirile provocate de echipa națională, în timp ce astrele deschid noi uși, crează noi oportunități de câștig.

Berbec

Încăpățânarea proverbială poate fi un avantaj atâta timp cât iei decizii cu inteligență, nu din dorință.

Noroc: ***

Competiții favorabile: Cupa Ligii, Liga 1.

Taur

Mercur are grijă să îți împletească visul și realitatea într-o săptămână fantastică, plină de promisiuni, dar nu pierde contactul cu realitatea!

Noroc: **

Competiții favorabile: Turneul Campionilor la Tenis, Premier League.

Gemeni

Campionatele interne revin cu meciuri care mai de care și tu abia aștepți să îți demonstrezi calitățile de parior. Dar de ce joci toate meciurile? Mai mult poate fi mai puțin!

Noroc: ***

Competiții favorabile: Serie A, La Liga

Rac

Marte tocmai s-a întors în casa banilor și ți-a deschis larg ochii. În față ai un munte de posibilități, depinde de tine să profiți de ocazii.

Noroc: *****

Competiții favorabile: Calificări World Cup, Serie A

Leu

Leul rage și nimeni nu-l ascultă. Nici măcar planetele. Lupta financiară continuă, norocul tău că ai o minte ageră și înveți repede din greșeli.

Noroc: *

Competiții favorabile: Liga 1, Turneul Campionilor la tenis.

Fecioară

De când tot aștepți să răstorni situația financiară în favoarea ta… Se va întâmpla săptămâna asta? Slabe șanse. Partea bună, nu se întrevăd probleme mari.

Noroc: **

Competiții favorabile: Premier League, Bundesliga.

Balanță

Soarele îți luminează în aceste zile întregul sector financiar, dar nu te baza doar pe asta, că s-ar putea să te arzi.

Noroc: ***

Competiții favorabile: Calificări World Cup, Liga 1.

Scorpion

Schimbările te așteaptă, pregătește-te. Fă-ți planul pentru o săptămână, încearcă să nu te pierzi în el și s-ar putea să termini pe plus bine de tot.

Noroc: ****

Competiții favorabile: La Liga, Premier League.

Săgetător

Ai cale liberă spre succesul financiar, este momentul să încasezi ce ți se cuvine, dar nu te lăcomi. Ar fi păcat să țintești prea sus și să se năruie totul cât ai spune „bară”.

Noroc: *****

Competiții favorabile: Bundesliga, Liga 1.

Capricorn

Lasă astrele să lucreze fără să mai despici firul în patru. Permite-ți un moment magic și s-ar putea să dai pe spate de uimire. În sensul bun!

Noroc: ***

Competiții favorabile: NBA, La Liga.

Vărsător

Faci planuri pentru Sărbători, te gândești deja la invitații care îți vor trece pragul, îți calculezi „tactica”, dar la pariuri s-ar putea să o lași mai moale. Și rezultatele vor fi pe măsură.

Noroc: **

Competiții favorabile: Serie A, Ligue 1.

Pești

Omul cât greșește învață, și tu vei avea o săptămână din care să înveți multe, dacă înțelegi ce spunem aici. Nu-i nimic, trece și asta.

Noroc: *

Competiții favorabile: Turneul Campionilor la tenis, Preliminarii World Cup.

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.