priceboost-30

În acest weekend, noii pariori NetBet au cotă 10 pentru Real Madrid, cotă 10 pentru Barcelona și cotă 10 pentru Steaua! Fără risc! Te interesează? Atunci citește mai departe pentru a ști ce ai de făcut!

Un final de săptămână fantastic se anunță în La Liga și în Liga 1. Barcelona în deplasare la Osasuna, Real Madrid pe teren propriu cu Deportivo La Coruna și  Steaua împotriva Astrei sunt partide de referință pentru pariori. Dar ce ai spune dacă ai putea paria la cotă 10 pe fiecare dintre echipe?

Este extrem de simplu! Trebuie doar să urmărești pașii aceștia:

  1. Deschide un cont de pariuri NetBet.ro accesând acest link. Ai grijă ca în timpul înregistrării, la pasul 3, să introduci codul promoțional COTAS
  2. Alimentează contul de pariuri cu o sumă de bani.
  3. Plasează primele trei pariuri simple la NetBet, astfel: un bilet pe victorie Real Madrid în meciul cu Deportivo; un alt bilet pe victorie Barcelona în meciul cu Osasuna; un bilet pe victorie Steaua în meciul cu Astra.
  4. Așază-te confortabil la televizor și ține-le pumnii echipelor pe care ai mizat!

NU te îngrijora dacă pe site apare cota normală. Cota specială de 10,00 va fi creditată doar celor care au folosit codul bonus menționat la punctul 1. Numai pariorii care respectă toate condițiile au cotă 10 pe victoriile menționate. În cazul fiecărui meci, parte din câștiguri vor fi creditate la cota normală, iar restul fondurilor aferente cotei de 10,00 vor fi acordate sub formă de bonus. Termenii și condițiile sunt specificate pe pagina dedicată, dar nu este nimic de speriat. Un parior normal poate să îndeplinească rapid cerințele și să se bucure de succes în această lună specială.

Sigur, există și o limită pentru pariul maxim, 40 de lei, pe meci, la cota 10,00. Dacă alegi să joci pe fiecare echipă a promoției câte 40 de lei, vei miza 120 de lei și vei încasa până la 1200 de lei, bani totali, cash+bonus! Câștigul final este influențat de rezultatele meciurilor alese.

Dacă te întrebi ce se întâmplă în foarte puțin probabilul scenariu în care Real, Barca și Steaua nu bat, află că oricum NetBet te asigură și îți rambursează miza în contul nou creat.

Ar mai trebui să știi că nu este obligatoriu să mizezi pe toate cele trei meciuri, poți profita de cota 10 pe oricare din ele, dar de ce să nu maximizezi o oportunitate unică!

Vrei să știi un secret? Niciodată nu a fost un moment mai bun ca acesta să deschizi un cont de pariuri la NetBet!

 

Informații de bază despre partidele promoționale

Osasuna – Barcelona

10 decembrie, ora 14:00

Calificați fără emoții în primăvara Champions League, în campionat catalanii au o toamnă cu multe rezultate sub așteptări și merg în Pamplona după remiza frustrantă cu Real Madrid, 1-1 în El Clasico, etapa trecută.

Pare însă deplasarea perfectă pentru Messi și Neymar. Osasuna are patru înfrângeri consecutive în ultimele patru meciuri, în cel mai recent meci direct a încasat șapte goluri de la Barca, iar premizele unui nou scor fluviu există.

Dacă mai speră la titlu – și de ce nu ar face-o – Barcelona nu are voie să se împiedice în această deplasare.

Real Madrid – Deportivo La Coruna

10 decembrie, ora 21:45

Lider detașat la șase puncte în La Liga, fără înfrângere în acest sezon, Realul lui Zinedine Zidane are un moral foarte bun după ce a salvat un punct pe Camp Nou în etapa trecută. Ar trebui să fie suficient cât să suplinească multele absențe din lot, începând cu Gareth Bale, Alvaro Morata și Toni Kross. Este normal, campioana Europei ar trebui să aibă și o bancă solidă care să acopere lipsurile și, până la urmă, joacă pe teren propriu cu o echipă din zona inferioară. „90 de minute pe Bernabeu este un timp foarte lung”. Înțeleaptă vorbă!

Deportivo merge pe Bernabeu după ce a dat de pământ (5-1) cu Real Sociedad, avându-l pe Florin Andone în formă maximă – cinci goluri în patru partide. Însă în ultimii ani, La Coruna a fost doar sparring partner pentru Real. Madrilenii au câștigat toate partidele la cel puțin două goluri diferență și cea mai recentă confruntare acasă la Los Blancos s-a terminat cu un 5-0 clar ca lumina zilei.

Astra – Steaua

11 decembrie, ora 19:00

Campioana en-titre primește vizita vicecampioanei. Ar trebui să fie derby-ul derby-urilor, dar nu este. Deși calificată în primăvara europeană, Astra are numai probleme. Lotul a rămas doar o umbră în comparație cu echipa din sezonul trecut, vânzând de luni de zile, direct la Steaua, tot ce are mai bun. Așa stau lucrurile și în cazul lui Denis Alibec, jucător care deja a semnat cu roș-albaștrii și va avea din iarnă un rol important în formula de echipă a lui Laurențiu Reghecampf. Pentru a nu fi pus într-o situație penibilă, sunt toate șansele ca Denis să fie lăsat în tribună la acest joc. Ceea ce ar slăbi și mai mult puterea alb-negrilor.

În campionat, nici Steaua nu traversează cea mai bună formă, dar victoria cu Pandurii reușită săptămâna trecută este dătătoare de speranțe. Tânărul Denis Man a impresionat din nou și nu numai prin disponibilitatea la efort, Ovidiu Popescu este deja o certitudine pentru roș-albaștri. În plus, dedicația ar trebui să se vadă și la alții care vor apărea pe teren. Ar putea fi o ultimă șansă pentru unii ca Achim, Jakolis sau Toșca. Una peste alta, Steaua este favorită la victorie.

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.