cota-20-steaua

Cu o victorie în ultima etapă a grupelor Europa League, Steaua se califică în primăvara europeană. NetBet.ro oferă tuturor noilor pariori o cotă imensă de 20,00 pentru acest deznodământ!

Mai mult, dacă pariul nu iese, NetBet returnează mizele tuturor celor care au acceptat oferta. Super tare, nu?

Prin această cotă imensă de 20,00 ne-am dorit să îi facem pe suporterii Stelei să trăiască și mai intens partida de joi. Nu degeaba spunem mereu că facem pariurile mai interesante.

Mecanismul promoției este simplu: parte din câștiguri vor fi creditate la cota normală pe care o are Steaua, iar restul fondurilor până la cota 20,00 vor fi acordate sub formă de bonus. Termenii și condițiile sunt specificate pe pagina dedicată, dar nu sunt criterii de speriat. Un simplu parior recreațional poate să le îndeplinească repede, fără eforturi.

Sigur, există și o limită pentru pariul maxim, 40 de lei la cota 20,00. Trebuia să ne asigurăm și noi că nu dăm faliment. Dar pragul este mai mult decât satisfăcător. Cine joacă la cota asta poate să câștige 800 de lei!

Uite ce trebuie să faci pentru a profita de cota 20,00:

  • Accesezi acest link și te înregistrezi la NetBet. Ai grijă ca în timpul înregistrării, la pasul 3, să introduci codul promoțional COTAS
  • Plasează primul tău pariu pe bilet simplu, pe victoria echipei Steaua București, din meciul Villarreal – Steaua. Atenție! Termenul limită pentru pariu este 8 Decembrie 2016, ora 17:59

Simplu, nu?

Ar mai fi ceva de spus. În cazul în care totuși Steaua nu reușește să câștige, ne-am gândit să le dăm mizele înapoi tuturor curajoșilor care au pariat pe această cotă. Și mai tare, nu?

Cota de 20,00 nu este o întâmplare. Partener oficial al echipei Steaua, la NetBet i-am obișnuit pe jucătorii cu tot felul de oferte exclusive realizate alături de roș-albaștri, promoții de pe urma cărora s-au bucurat până acum sute de microbiști. Mereu facem oferte exclusive cu bilete la meciuri, tricouri originale, mingi cu autografele jucătorilor și așa mai departe. Așa că era normal să avem o superofertă la meciul cu Villarreal, unul atât de important pentru întreg fotbalul românesc, dacă ne gândim că o calificare a Stelei ar îmbunătăți coeficientul României în viitor.

Pe această cale, îi urăm și noi succes echipei Steaua și mult noroc pariorilor joi seara. Hai Steaua.