horoscop-7nov

Ultimele zile ale anului sunt încărcate de fotbal, de sporturi, de meciuri și competiții. Odată cu ele, vor veni și surprizele. Mercur are grijă să agite spiritele, să facă banii să circule. Numai merituoșii vor putea să profite de șansa aceasta. Te numeri printre ei?

Berbec

Îți faci bilanțul, îți faci planuri pentru anul nou și cheltui de parcă nu ar exista un viitor. Și speri să te scoți la pariuri. Din fericire, sunt șanse mari să îți surâdă norocul pe competițiile cunoscute.

Nota norocului: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Cupa României, Liga 1

Taur

Când alții își pierd mințile în jurul tău, tu calculezi fiecare pas. Și asta te-ar putea frustra, dar rezultatele se vor vedea în timp. Cam peste 3 săptămâni, când vei trage linie și probabil că îți va da cu plus.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga, Serie A

Gemeni

Un pont de încredere, o recomandare a unei cunoștințe vechi, îți trezește pofta de pariuri și te conectează la realitatea sportivă a lunii decembrie. Dar nu te încrede orbește în nimic.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: CE Handbal Feminin, La Liga

Rac

Rulajul asigură distracția, câștigul vine din noroc, dar ce rol are știința la pariuri? Rămâne doar să testezi, mai ales că astrele încă păstrează o configurație favorabilă.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, Serie A

Leu

Liniștea dinaintea furtunii. Așa va fi această săptămână pentru tine, o săptămână în care sunt șanse să dai lovitura la pariuri fără să riști mare lucru, jucând pe bilete cu cote mari.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Liga 1, NHL

Fecioară

Weekendul trecut probabil că a fost unul agitat, dar săptămâna asta toate se calmează, inclusiv în plan financiar. Acceptă ce se întâmplă, nu lupta degeaba pe fronturi fără sorți de izbândă, mergi pe competiții sigure.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: CE Handbal feminin, NBA

Balanță

De cele mai multe ori, nevoia ta de apreciere te face să ai succes în carieră și între oameni, dar când cazi în extreme și începi să te lauzi cu realizările tale, plătești prețul. Nu mai arăta biletele până nu sunt încheiate 😉

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, Serie A

Scorpion

O competiție încurcată cum este Cupa României poate fi descifrată numai de o minte care poate să vadă situația din mai multe unghiuri. Tu ai această calitate din plin, folosește-o cât ai ocazia.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Cupa României, NHL

Săgetător

Dacă nu ai făcut-o săptămâna trecută, este timpul să încasezi ce ți se cuvine. Munca, intuiția, norocul, și-au dat mâna și vor fi de partea ta, dar nu pe măsura așteptărilor.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga, CE Handbal Feminin

Capricorn

Luna plină de miercuri are o însemnătate deosebită și crează multiple șanse în casa banilor pentru capricorni. Acum important este să și profiți de oportunitățile avute.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, Serie A

Vărsător

Toate zbaterile de săptămâna trecută se risipesc și, foarte probabil, previziunile tale se îndeplinesc rând pe rând. Singurul lucru care poate să îți întunece judecata este lipsa de încredere în sine.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Liga 1, La Liga

Pești

În așteptarea Crăciunului, norocul nu îți este străin, dar cheltuielile sunt pe măsură. Vei face față pe toate fronturile, atâta timp cât vei rămâne cu picioarele pe pământ și nu te vei panica.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Cupa României, NBA

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.