rick-boldrin-jucatorul-lunii-la-steaua

Tradiționalul nostru sondaj lunar pentru a desemna cel mai bun jucător al echipei Steaua București a ajuns la final din nou. Fanii au votat și, deși roș-albaștrii nu trec prin cea mai bună perioadă, suporterii au știut să desemneze un favorit. Fernando Boldrin câștigă titlul onorific în luna noiembrie, grație mai ales meciului cu Osmanlispor unde și-a arătat clasa prin cele două pase decisive care au condus la singura victorie a bucureștenilor în Europa League în grupele competiției.

Boldrin a câștigat cu 32% din voturi, iar pe locul al doilea s-a clasat Gabi Tamaș cu 20% din voturi, semn că fanii l-au iertat pentru sincopa din meciul cu Dinamo. Boldrin a mai câștigat această distincție în septembrie 2016.

Sondajul nostru, ca de obicei, a fost însoțit de un mic concurs, prin care cei care îndeplineau toate cerințele puteau câștiga un freebet de 20 de lei. În mod normal, erau 20 de freebeturi de acordat, dar cu 31 de votanți calificați, care au îndeplinit toate condițiile, am decis să fim mai darnici de data aceasta și să credităm toate cele 31 de conturi cu freebeturi!

Câștigătorii sunt: catani74, mishu2016, nvnicu, lucianiordache, albertsima, livache1988, sharkyjhon, Ostrich87, danielldan2000, cosminvladut, Jantaadrian, Costele, luqueadi, Ghitza90, bogdanjurco, UmblaAiurea, gabriel1979, iulian77779, pumbal6, attyb58, pomicultoru, Dumialex1, maseuru, scaulos, Cearda, Cretug, dinamo159, Dionis1979, Valentin197903, alexnita, kakadabaws.

Felicitări și mult succes în continuare!