În stânga și în dreapta toată lumea cheltuie bani pentru a pregăti cât mai bine Crăciunul. Atenția pariorilor este distrasă de planurile pe termen scurt și mulți se gândesc să își asume riscuri mai mari decât ar fi cazul, doar-doar reușesc să recupereze din câștiguri.

Berbec

Sunt toate șansele să te prindă cu totul febra sărbătorilor. Printre numeroasele vizite la mall vei avea timp de pariuri doar cât vei călători și vei paria mai ales de pe telefon, bazându-te pe intuiție.

Nota norocului: 🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League

Taur

Miercuri te așteaptă mari decizii financiare, o mare provocare îți stă în față și s-ar putea să dai o lovitură pe care să ți-o amintești și peste ani de zile.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Cupa Ligii

Gemeni

Cheltui și iar cheltui în aceste zile, iar fondurile se risipesc rapid dacă nu pui nimic la loc. Te gândești să îți rotunjești veniturile la pariuri, dar când joci la recuperare știi și tu cum stau lucrurile.

Noroc: 🍀

Competiții favorabile: Bundesliga

Rac

Listele de cumpărături îți ocupă tot timpul și mereu mai apare câte ceva. Nu ai prea mare interes în evenimentele sportive ale acestei săptămâni, deci slabe șanse să dea norocul peste tine la pariuri.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: NBA

Leu

Pe final de an sunt șanse să îți redescoperi pasiunea pentru un sport de iarnă sau pentru o echipă a unui sport specific. Schiuri? Snowboard? Poate interes pentru o echipă de hochei?

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: NHL

Fecioară

Planurile sunt făcute, cheltuielile sunt calculate, se anunță o săptămână liniștită în plan financiar. S-ar putea să ai timp chiar să te relaxezi, să vezi un meci și chiar să profiți la pariuri live mergând pe intuiția ta proverbială.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League

Balanță

Așteptând să vină Crăciunul, îți calculezi o ultimă lovitură mare pe final de an la pariuri. Planurile de acasă nu se potrivesc mereu cu cele din târg, așa că atenție mare când selectezi pariurile.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: NBA

Scorpion

Pregătit, ca întotdeauna? Sigur că da! Dacă în această perioadă competițiile sportive sunt mai rare și pariurile pe măsură, îți faci de acum strategiile pentru un 2017 profitabil.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Cupa Ligii

Săgetător

Este un moment prielnic în care să îți evaluezi șansele și planurile de viitor. Este un moment prielnic și să reevaluezi strategiile tale din trecut și să renunți la greșelile de logică atunci când vine vorba de pariuri.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga

Capricorn

Venus și Jupiter se aliază într-o uniune rară care va produce enorm de multe oportunități pe plan financiar pentru tine. Profită, dar nu te lăcomi.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: NBA

Vărsător

Starea de agitație din jurul tău te motivează, gândești limpede și repede, inclusiv la pariuri unde sunt toate șansele să ai o săptămână excelentă. Evenimente sportive puține nu înseamnă și câștiguri mici.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Cupa Ligii

Pești

Cu puțin noroc, sunt toate șansele să găsești cheia succesului la pariuri și să câștigi o sumă frumoasă chiar în zilele de Crăciun.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.