Ai aflat ce îți rezervă 2017? Predicțiile și horoscopul au fost mereu un indicator pentru fiecare persoană în parte, iar anul care vine nu face excepție. Am consultat astrele pentru tine și am încercat să aflăm ce fel de an te așteaptă.

Berbec

2016 te-a pus de multe ori la încercare, ți-a întins nervii la maxim și probabil că s-a lăsat cu niște cicatrici vizibile sau invizibile. Bine că ai o rezistență deosebită, că ai trecut peste ele. Nu are rost să te uiți înapoi, oricum nu îți stă în fire. 2017 va fi un an aventuros, cu mai puține probleme și mai multe încercări care te vor conecta la realitate, dar te vor ajuta să îți dezvolți calitățile. Învață să îți dozezi energia, pentru că vei tinde să îți consumi bateriile mai rapid decât ai crede. Este un an bun pentru investiții, poate pentru începutul unei afaceri proprii, dar și un moment propice pentru cei care doresc să își întemeieze o familie. Totuși, cuvântul de ordine în acest an va fi Distracția.

Taur

Armonia și pacea vor fi stările dominante în viața celor mai mulți nativi tauri. 2017 este un an al maturizării, ceea ce înseamnă că se poate concretiza o mare iubire, dar și că relația existentă se va dezvolta la un alt nivel. Pericolele care pândesc sunt mai ales în legătură cu sănătatea, iar la muncă te vor aștepta câteva hopuri peste care vei reuși să treci datorită dedicației tale rarisime. Se va lăsa și cu urme în plan financiar, dar nu te speria, stabilitatea personală nu va fi pusă în vreun moment în pericol și de cele mai multe ori vei avea suficient pentru a-ți asigura stilul de viață puțin excentric, atât de drag ție.

Gemeni

Ar fi timpul să faci planuri și pe termen lung. 2017 este un an numai bun pentru a porni o afacere personală serioasă. Alternativ, ar fi bun poate pentru a pune bazele unei familii. În orice caz, vei avea ocazia să îți arăți mai ales ție că ai învățat din greșelile trecutului, așa că nu te dezamăgi. Anul care vine îți va pune la încercare mai ales răbdarea. Lucrurile se mișcă, dar nu în ritmul dorit de tine. Nu te grăbi, păstrează-ți optimismul și perseverența, iar roadele vor veni cu siguranță. Bine că te-ai obișnuit deja să iei decizii financiare calculate, cu riscuri asumate și câștiguri previzibile. Vei vedea că și la pariuri te va ajuta calculul.

Rac

Multe schimbări se anunță pentru raci în 2017. Din fericire, este vorba de cele mai multe ori de evoluție personală, de dezvoltare și perfecționare. În plan profesional vor exista câteva tensiuni și câteva momente cu decizii grele, dar cea mai mare provocare o vei găsi în sânul familiei, unde o persoană foarte apropiată va avea nevoie de susținerea ta totală și necondiționată. Sănătatea va fi punctul sensibil în următoarele luni, dar cu noroc vei trece peste orice încercare. Iar de noroc se pare că nu vei duce lipsă în anul care stă să vină.

Leu

Un nou an înseamnă un nou drum aventuros și captivant, plin de surprize. Cât timp te vei afla în mișcare, cât timp vei construi în plan personal, vei cunoaște și fericirea. Astrele norocului îți binecuvântează activitățile și îți răsplătesc inițiativele, dar este important să nu ajungi într-un joc de așteptare, în care să bați pasul pe loc. Una peste alta, 2017 are toate premizele să fie anul tău, anul perfect, dar crează-ți propriile oportunități ca să se întâmple așa.

Fecioară

Situații nerezolvate ale trecutului vor deveni mai prezente ca oricând și va trebui să iei câteva decizii mari în viață. Ai nevoie de diplomație și de mult calm pentru a rezolva problemele, dar până la urmă sunt șanse mari ca totul să se încheie cu bine. Ai grijă de sănătatea ta. Dacă vei trece peste hopurile profesionale, vei putea începe să construiești noi planuri și proiecte, dar nu te aștepta la mari câștiguri financiare prea curând. Roadele le vei culege abia pe final de an, dar vor fi semnificative.

Balanță

Lasă-ți creativitatea să lucreze pentru tine și vei avea un an plin de inovații, descoperiri și momente de neuitat. Dacă din punct de vedere profesional vei rămâne un exemplu și un model, a venit momentul să te orientezi mai mult spre viața personală, să echilibrezi cele două aspecte fundamentale. Vei avea suficientă inteligență să îți drămuiești banii și bugetul astfel încât să ajungi în locurile în care dorești, dar nu va fi un an prolific pentru investiții masive sau de durată. Sigur, poți avea succes și în afaceri, dar va trebui să muncești mai mult decât te așteptai.

Scorpion

2017 este un an în care trebuie să îți iei soarta în propriile mâini și să încerci să îți construiești singur idealurile. Nu te teme, cu un calcul bun și suficientă determinare vei reuși ce îți vei propune. Dacă aveai o idee de afaceri, a venit momentul să o încerci. Dacă aveai un proiect la muncă, montează-ți echipa pentru realizarea lui. Profesional îți va merge cum dorești mai bine. Sănătatea nu va fi nici ea o problemă cât timp vei păstra o alimentație corectă. Aspectul cel mai fierbinte – la propriu și la figurat – va fi cel sentimental. Distracție plăcută 🙂

Săgetător

Noul an îți va reda încrederea în tine, în scopurile tale frumoase și vei găsi din nou forța să lupți pentru idealurile cele mai importante din viața ta. Te așteaptă multe provocări în plan profesional, dar când vei trage linie, cariera ta va fi una mai bogată, experiența ta de viață mai completă și reputația mai răspândită. Și, cum spune vorba, după faptă și răsplată, vei primi și recompensa meritată pentru realizările tale. Sentimental, astrele îți aprind inima și în 2017 singurul risc este să te agiți prea mult, iar pe final de an să cedezi în fața unei stări de leneveală.

Capricorn

Poți răsufla. Astrele spun că te așteaptă un an de pace și armonie. Vei înflori în plan familial mai ales dacă te gândeai la un nou copil. Sunt premize pentru o stabilizare în plan financiar, iar cariera ta nu va suferi mari lovituri. Spre deosebire de 2016, în 2017 norocul nu se mai ascunde și nu te vei trezi în pană de idei pentru atingerea obiectivelor. În schimb, sănătatea ți-ar putea ridica unele semne, așa că mergi la doctor când crezi că ai o problemă, nu aștepta să treacă de la sine.

Vărsător

Multe oportunități la orizont, multe reușite în proiectele la care ții și în care te vei implica. Este un an bun mai ales pentru nativele care doresc să rămână gravide, însă 2017 se anunță benefic și pentru bărbații care se dedică familiei. Pentru vărsători este un an deosebit de profitabil în plan financiar, unde constelația va fi invadată de semne ale norocului. În a doua parte a anului sunt așteptate cele mai mari reușite, dar nu pe toate planurile. Cine va avea succes în carieră va sacrifica din timpul acordat familiei și invers. Alegeri, alegeri întrerupte de un concediu meritat în vară.

Pești

S-ar putea ca în 2017 să te găsești în inedita situație în care planurile tale se vor distanța de visurile tale. Paradoxal, dar nu-i nimic. Soluția este simplă: va trebui să îți împarți eforturile și să faci diferența între iluzii și obiective concrete. Firea ta analitică te va ajuta să îți expui ideile repede și convingător în fața șefilor sau partenerilor, deci te așteaptă un an bogat profesional, cu remunerații pe măsură.

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.