horoscop-7nov

Săptămâna aceasta este una deosebită pentru toți microbiștii din lume. Marți, miercuri și joi se reiau Champions League și Europa League, iar de vineri se joacă meciuri tari în toate marile campionate ale Europei. Plus că avem câteva turnee foarte interesante în tenis!

Haide să vedem care sunt competițiile norocoase și prielnice în funcție de zodie.

Berbec

Săptămâna asta este mai ales despre dezvoltarea relațiilor cu persoanele apropiate. Vei petrece timp deosebit alături de cei dragi și abia pe weekend vei găsi inspirația, motivația și timpul unor bilete de succes la pariuri.

Nota norocului: 🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, La Liga

Taur

Ai o mulțime de griji și de proiecte, dar ai tot ce trebuie ca să găsești modalități ingenioase prin care să le rezolvi pe toate. La fel și la pariuri, unde s-ar putea să te entuziasmezi prea tare de numărul imens de evenimente programate în aceste zile.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Bundesliga

Gemeni

Dacă primele zile nu promit mare lucru pe niciun front, joi va fi o zi deosebită pentru că Mercur și Marte se intersectează, sporindu-ți încrederea în propriile forțe. Vei lua decizii corecte cu ușurință și vei identifica rapid oportunitățile de câștig.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Europa League, Liga 1

Rac

Reluarea Champions League este momentul perfect pentru a pune în aplicare schemele acelea noi de pariuri. Soarele te ajută în aceste zile, trezindu-ți pofta de aventură, de nou.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Premier League

Leu

Traversezi o perioadă de regăsire și studiu, în care optimizezi toate aspectele vieții tale, deci este doar firesc să se întâmple asta și în privința pariurilor. Nu uita să te bucuri totuși de micile plăceri ale vieții.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, Turnee de tenis

Fecioară

În această săptămână s-ar putea să afli că, oricât ai dori, nu poți schimba unele lucruri. De exemplu forma slabă a echipei favorite. Pariază cu capul, nu cu sufletul, pe meciuri din competiții fără implicare afectivă.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Europa League, Ligue 1

Balanță

Simți că ai ajuns la capătul puterilor și ai nevoie de odihnă. Dacă vei reuși un reset, pe final de săptămână vei avea un cap limpede și vei vedea situațiile cu potențial profitabil.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, Bundesliga

Scorpion

Luna ajunge în zodia ta la mijlocul săptămânii și te ajută să îți faci planuri și să abordezi o strategie nouă de pariuri, dar atenția ta va fi îndreptată în aceste zile mai ales către persoana dragă de lângă tine.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Europa League

Săgetător

Ca de obicei, problema ta nu este să găsești soluții. Problema ta este că vezi prea multe soluții, cauți prea multe răspunsuri, iar asta te predispune în fața capcanelor. Iar pariurile… știi deja: pot fi teren minat.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: turnee de tenis, Liga 1

Capricorn

Dacă simte cineva că vine primăvara, atunci tu ești acea persoană. Pofta de viață va fi pe măsură, faci planuri și te motivezi, dar nu uita să și acționezi în consecință. Și să nu cedezi la primul impediment.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: La Liga, Serie A

Vărsător

Atenția ta va fi complet captată de meciurile europene. Pasiunea ta nemărginită te face să aștepți spectacolul total, dar amintește-ți experiențele trecute avute în faze eliminatorii ale cupelor continentale, când echipele au jucat mai degrabă prudent în meciul tur.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Liga 1

Pești

Parcă stă scris în stele că în această săptămână misiunea ta cea mai importantă este să îți ajuți un prieten apropiat sau să mediezi un conflict între persoanele dragi. Abia după ce rezolvi această misiune ai timp de pariuri, de distracție și de plăcerile tale mici și puțin cam egoiste.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, Bundesliga

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.