horoscop-2

Jupiter aduce vești bune pentru pariori în următoarele zile. Vezi și tu dacă zodia ta se numără printre cele mai norocoase ale săptămânii.

Berbec

Un pariu reușit sau un bilet câștigător în weekend-ul trecut te-ar putea inspira să încerci o nouă strategie pe viitoarele etape. Entuziasmul este la cote maxime, dar ai grijă să nu te ia valul.

Nota norocului: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Premier League

Taur

La început de săptămână găsești suficientă motivație și determinare pentru a studia cu atenție toate meciurile pariabile din competițiile europene. Există mari șanse să apară și rezultate pe măsură.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Europa League, Liga 1

Gemeni

Probabil că ai un program deosebit de încărcat la muncă în aceste zile. Obiective, planuri și toate cele nu se îndeplinesc singure, așa că doar pe weekend vei avea timp de distracție și pariuri plasate cu cap.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga, La Liga

Rac

Atenția ta distributivă va fi capacitată la maxim, pentru că ești cu ochii pe toate aspectele importante din viață. Din grabă, ai tendința să tratezi superficial planul de pariuri și sunt șanse să treci pe lângă un „tun” din cauză că nu ai documentat cum trebuie fiecare meci.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, Ligue 1

Leu

Dacă ai ajuns într-o rutină, încearcă să regăsești calea spre distracție. Există riscul să nu te mai concentrezi așa cum trebuie și asta te-ar putea costa mai ales la pariuri.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: La Liga, Serie A

Fecioară

Marți se produce o ditamai interesectare între Mercur și norocosul Jupiter, iar mijlocul de săptămână deschide noi oportunități de câștig. Va fi greu să găsești un nod în papură în aceste zile. Mai bine bucură-te de ceea ce s-ar putea să îți iasă în cale.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Europa League

Balanță

Primele zile ale săptămânii vin fără chef și s-ar putea să rămâi în urmă la muncă. Să fie cauza și serile petrecute cu ochii pe televizor, la meciurile europene? Și calculele de pariuri făcute până în miez de noapte?

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Europa League, Premier League

Scorpion

Pluto și Marte dau nas în nas miercuri în zodia ta și vei avea mari probleme în dozarea energiei. Nevoia de siguranță va fi foarte puternică. Vei simți nevoia să te retragi și să aștepți vremuri mai stabile, iar la pariuri îți pot fi de folos sporturile cu puține surprize și campionatele pe care le cunoști bine.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: turnee de tenis, Liga 1

Săgetător

Începutul de săptămână este unul creativ și determinant. Vei intui cu ușurință pariuri profitabile și oportunități de câștig, dar vei avea și noi idei de a investi timp și resurse. Iar aceste idei nu se dovedesc neapărat inspirate.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Ligue 1, Bundesliga

Capricorn

Weekendul pare să nu fi fost suficient pentru a-ți încărca bateriile și mai ai nevoie de o zi sau două pentru a te mobiliza cu totul. Odată ce vei atinge vârful de potențial, sunt șanse bune să intuiești un adevărat succes de moment. Un bilet câștigător făcut din nimic?

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Europa League

Vărsător

Dacă primele zile sunt calme, Mercur va intra spre final de săptămână în sectorul banilor, ceea ce înseamnă că poți face previziuni, poți planifica și poți găsi cu ușurință noi oportunități de câștig.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, La Liga

Pești

Este o săptămână a recompensei, deoarece munca ta și strategia recentă dau roade. Dacă ai avut un plan de pariuri, vei vedea că acum este momentul să încasezi profiturile. La câte meciuri sunt în fiecare zi, nici nu ar fi prea greu să găsești rezultatele cele mai bune.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, La Liga

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.