Generic

Premiile Oscar 2017 – Predicții, ponturi și pariuri

24-02-2017-Icon-Sport-Denzel-Washington

Premiile Oscar se vor decerna duminică noaptea şi, ca de obicei, ceremonia aprinde nu doar lumea cinematografiei, ci şi pariurile.

În această seară, numai cei mai mari actori, cele mai mari personalități în domeniul artistic vor putea să calce pe covorul roșu. Marile vedete de la Hollywood își perfecționează discursurile, sperând fiecare că va trebui să își șteargă lacrimile de fericire, nu să afișeze o față împăcată, calmă, de perdant.

În acest an vor fi decernate 24 de premii Oscar, incusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun actor, cel mai bun actor în rol secundar sau cel mai bun scenariu.

Într-un sezon foarte divers, nominalizările sunt și ele cât se poate de diferite. Cum poți să alegi între un film indie existențial despre regrete și melancolie (Manchester by the Sea), la superplângăciosul epic (Lion), sau inspiraționalul musical (La La Land)…

Tu pe care mizezi? NetBet are toate cotele şi toate detaliile. Iată selecţia noastră de top:

Cel mai bun film

La La Land            1.15

Moonlight           5.50

Manchester By The Sea 29.00

Cel mai bun regizor

Damien Chazelle [La La Land]      1.05

Barry Jenkins [Moonlight]            12.00

Kenneth Lonergan [Manchester by the Sea]       17.00

Cel mai bun actor

Casey Affleck [Manchester by the Sea] 1.62

Denzel Washington [Fences]      2.25

Ryan Gosling [La La Land]             19.00

Cea mai bună actriță

Emma Stone [La La Land]              1.13

Natalie Portman [Jackie]               7.50

Isabelle Huppert [Elle]   9.50

Pentru lista completă de pariuri pe premiile Oscar, click aici.

Articol scris de Georgina Barnard

Tags

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.