tenis-generic

După Australian Open, mulți din cei mai mari jucători de tenis ai lumii au preferat o scurtă vacanță pentru a-și încărca bateriile, dar acea perioadă a trecut și, din această săptămână, lumea sportului alb fierbe din nou! Trei turnee mari și late la masculin, alte două la feminin. Aceasta este oferta în zilele care urmează, iar pentru pariori plenitudinea de jocuri va aduce cu siguranță multe oportunități. Iată un ghid al acestor turnee, pentru a ști cine joacă unde.

Dubai Duty Free Tennis Championships

Cel mai bogat dintre turneele săptămânii este cel din Dubai, cotat ca ATP 500. Premiile totale garantate trec de 2,8 milioane de dolari, așa că nu este de mirare că primii patru capi de serie sunt Andy Murray, Stan Wawrinka, Roger Federer și Gael Monfils.

Jumătatea superioară de tablou pare și cea mai interesantă, unde Murray și Federer au un drum aparent facil până la o semifinală directă atât de așteptată de lumea tenisului. Dacă Andy este numărul unu mondial în acest moment, toți ochii vor fi ațintiți pe Roger. Federer a spus că, la vârsta lui, nu mai este tentat să joace fiecare turneu al lumii, ci dorește să participe în mai puține, dar să atingă performanțe maxime acolo unde joacă. În plus, acesta le-a reaprins fanilor pasiunea odată cu titlul obținut la Melbourne și se va bucura cu siguranță de susținerea publicului în Dubai.

Acapulco, Mexic: ATP și WTA

Pe un alt continent, Acapulco este un punct central al tenisului, cu turnee ATP 500 și WTA desfășurate în paralel. Fără discuție, panoul masculin este mult mai interesant și include doi foști lideri mondiali: Novak Djokovic și Rafa Nadal. Capi de serie 1 și 2, aceștia s-ar putea întâlni doar într-o finală. Marin Cilic, Dominic Thiem, David Goffin, Nick Kyrgios sau John Isner sunt și ei în turnee.

La feminin, croata Mirjana Lucic-Baroni (locul 34 WTA) este principala favorită la titlu, urmată de Kristina Mladenovic, Jelena Ostapenko, Monica Puig, Christina Mchale sau Genie Bouchard.

Brasil Open, Sao Paolo

Incomparabil din punct de vedere financiar cu turneele deja menționate, ATP Sao Paolo oferă un aer tipic latino. Cu o prezență predominant sud-americană, cu o zgură lentă, spectacolul este garantat în Brazilia, unde vor fi cu siguranță meciuri extrem de captivante. Evenimentul are o tradiție de 12 ani și în trecut a fost câștigat de jucători precum Rafa Nadal sau Gustavo Kuerten. De altfel spectacolul poate fi urmărit în fiecare zi, pentru că NetBet TV transmite în direct, live-video, partide disputate în openul brazilian.

Capi de serie vor fi Pablo Carreno Busta (24 ATP), Albert Ramos-Vinolas (25), Pablo Cuevas (30), Joao Sousa (39) sau Fabio Fognini (45).

WTA Malaysian Open

Tot pe NetBet.ro pot fi urmărite meciurile feminine programate în Kuala Lumpur, în cadrul Openului malaesian. Ucraineanca Elina Svitolina (locul 10 WTA) este favorită numărul 1 la titlu, principala sa rivală fiind Carla Suarez Navarro. De asemenea, în lupta pentru punctele WTA, dar și pentru premiile în valoare totală de 226.750$ se mai găsesc Caroline Garcia, Shuai Peng și recenta cunoștință a românilor, Elise Mertens.

 

Statistici directe, transmisii video și sute de variante de pariuri pentru turneele de tenis sunt disponibile pe NetBet.ro.