Cu fotbal peste tot în Europa și cu tenis de cea mai înaltă calitate peste Ocean, numai unele zodii vor ști să profite de ocaziile avute. Tu unde te situezi?

Berbec

Te așteaptă o săptămână în care te simți parcă lipsit de intuiția obișnuită, dar poți compensa prin studierea pariurilor și gândirea lor cu o minte rece. Ușor de spus.

Nota norocului: 🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Serie A

Taur

Trebuie să îți împarți atenția în multe direcții și te încarci mereu cu tot felul de treburi. Abia sâmbătă, când Venus se aliniază cu Mercur, vei putea să ai o minte limpede pentru pariuri și să profiți de oportunitățile din program.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: La Liga, Liga 1

Gemeni

Este momentul bun pentru a încerca noi strategii de pariuri, dacă te gândeai la ele. Ai o minte deschisă la variante inedite și asta te ajută teribil să te descurci în marea ofertă de meciuri pe care o oferă Europa în această săptămână.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Europa League, Bundesliga

Rac

Este un timp bun în care să îți faci planuri pe termen lung, te preocupă situațiile profunde ale existenței tale, iar de distracții, de un meci cu prietenii sau un bilet de pariuri probabil că vei avea timp doar în weekend.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, Liga 1

Leu

Energia avută la început de săptămână te montează și te ajută să iei decizii rapide și inspirate, dar s-ar putea să îți consumi resursele mai repede decât ar trebui.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Europa League

Fecioară

Dacă îți impui să iei numai decizii calculate, vei avea parte de rezultate pe măsură. Norocul ți-l faci cu mâna ta, iar săptămâna asta este bună ca oricare alta, dacă dedici suficient timp studiului meciurilor.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, Tenis Indian Wells

Balanță

Luna se află pentru câteva zile în semnul tău și te ajută să găsești noi oportunități, să ai o gândire clară și să dezvolți noi strategii de pariuri.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Liga 1

Scorpion

Este o săptămână bună pentru carieră, pentru muncă și pentru planuri profesionale, dar norocul nu este neapărat influențat în mod pozitiv. De fapt, s-ar putea să tratezi pariurile cu superficialitate, neavând timp de ele.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Europa League, Premier League

Săgetător

În zilele următoare ai o predispoziție pentru lucruri noi, pentru o ieșire din rutină. Îndrăzneala ta va fi răsplătită, dacă direcționezi eforturile cu luciditate, nu la întâmplare.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Tenis Indian Wells, Bundesliga

Capricorn

Familia sau prietenii par să aibă prioritate în aceste zile, motiv pentru care planurile și activitățile tale navighează în jurul celor dragi și vei avea o adevărată provocare în echilibrarea eforturilor.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, La Liga

Vărsător

Optimismul tău incurabil se manifestă din plin în această săptămână și gândirea ta pozitivă te va ajuta să intuiești corect diverse oportunități, inclusiv la pariuri.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, Serie A

Pești

Vine o vreme a deciziilor, un moment în care faci noi planuri. Mercur intră în casa banilor și, în următoarea perioadă, te va ajuta să îți redescoperi intuiția la pariuri.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga, Tenis Indian Wells

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.