horoscop-2

„Multum in parvo”, adică „mult în puțin”, aceasta este descrierea perfectă a acestei săptămâni de pariuri.  Marile campionate se întrerup pentru a face loc mult mai puțin numeroaselor meciuri internaționale, dar de multe ori în istorie s-a dovedit că nu este necesară o diversitate foarte mare de opțiuni pentru a face alegerea perfectă. La pariuri, asta înseamnă că sunt suficiente câteva meciuri pentru un bilet teribil. Cine are șanse să descopere cele mai lucrative ponturi? Vedem mai jos într-o nouă ediție Horoscopul Pariorilor.

Berbec

Aștepți cu nerăbdare o sărbătoare, un moment bine determinat în care să fii în centrul atenției. Și pregătindu-te pentru clipa respectivă, s-ar putea să tratezi cu superficialitate atât activitățile profesionale, cât și activitățile distractive precum pariurile.

Nota norocului: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Tenis Miami, NBA

Taur

Atenția îți este maximă în această perioadă, după niște provocări majore recente la care a trebuit să le faci față. Există riscul să analizezi prea mult diferitele șanse, așa că în pariuri limită mergi pe primul instinct, de obicei în cazul tău este cel mai bun.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Calificări World Cup, Amicale internaționale

Gemeni

Cu marile campionate întrerupte datorită partidelor din calendarul FIFA, ar putea fi o săptămână bună de încercări și teste pe sporturi mai puțin obișnuite. Duminică pare o zi deosebit de propice, pentru că Mercur și Uranus se vor alinia perfect pentru gemeni.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: NHL, Formula 1

Rac

Succesul poate să aibă multe forme și, aproape sigur, îl vei întâlni în următoarele zile. Ochii deschiși pentru oportunități, că altfel s-ar putea să treacă pe lângă tine și să dai cu piciorul unei ocazii mari.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Miami Open, Liga 2 România

Leu

Puțină creativitate nu strică, așa că lasă-ți imaginația să te coordoneze în zilele următoare. Distrează-te cu pariurile inedite și cu ofertele speciale, că și așa vin niște meciuri tare dezechilibrate în calificările pentru Mondial.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Calificări World Cup

Fecioară

Vine o săptămână în care s-ar putea să ajungi din nou la vechea concluzie că este greu să te lupți pe mai multe fronturi și să ai succes. Energia îți va fi de mult consumată când va veni weekendul, dar din fericire persoanele dragi te vor ajuta să te refaci.

Noroc: 🍀

Competiții favorabile: Tenis Miami Open

Balanță

Următoarea săptămână este foarte puternică în zona afectivă. Domeniul financiar rămâne în plan secundar, ceea ce nu înseamnă neapărat ghinion, doar că nu se întrevăd mari posibilități financiare.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Amicale Internaționale

Scorpion

Acum când debordezi de energie și ai un cap limpede pentru pariuri, oferta este ceva mai subțire în mijloc de săptămână. Dar dacă te uiți cu atenție, vei găsi fără îndoială oportunitățile.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Calificări World Cup, Tenis

Săgetător

Încă de la începutul săptămânii noi proiecte și planuri se ivesc și se construiesc la orizont. Pentru a avea succes trebuie să depășești senzația de copleșire din plan profesional și să găsești momente prețioase de relaxare făcând ceea ce îți place, nu ceea ce trebuie.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: NBA, NHL

Capricorn

Idei noi te motivează și te ambiționează în această săptămână. Vei putea trece de la planificare la acțiune, iar succesul pe care îl ai la muncă s-ar putea traduce în succes la pariuri.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Calificări World Cup, Liga 2 România

Vărsător

Nevoia unui concediu se face tot mai simțită. Până la urmă toată lumea merită câteva zile pentru a-și reseta gândurile și pentru a-și încărca bateriile. Caută bine în oferte, fă un bilet de zile mari pe weekend și s-ar putea să dai lovitura, să faci bani de o excursie mult dorită.

Noroc:🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Tenis Miami Open, Calificări World Cup

Pești

Acum că primăvara și-a intrat cu totul în rol, te gândești la planuri de viitor. Totuși, ascultă și sfaturile altora, pentru că persoanele de lângă tine s-ar putea să aibă alte planuri.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: NBA, Formula 1

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.