dansul-bizonului-promo

Harlem Shake a fost și s-a dus în istoria internetului. Azi este la modă dansul lui Harlem Gnohere, #DansulBizonului!

Atacantul roș-albaștrilor a făcut furori pe Facebook cu un clip filmat în vestiarul echipei. Postarea a fost preluată de toate platformele de știri sportive, s-a viralizat rapid și sute de mii de fani s-au uitat la înregistrare, dându-i like, share sau comment. Calitățile ascunse ale „Bizonului” ne-au făcut să lansăm o provocare inedită!

Punem 4.500 de lei CASH în joc pentru cei care se filmează când dansează ca Gnohere! 

Câștigătorul marelui premiu va fi desemnat chiar de către atacantul francez, acesta urmând să aleagă dansatorul cel mai inspirat!

Restul participanților în promoție vor putea câștiga alte premii interesante, precum un tricou cu autograful jucătorului sau una din cele 5 mingi semnate de întregul lot FCSB. În total sunt 7 locuri premiate!

Înainte de a-ți spune exact pașii pe care trebuie să îi faci, să ne uităm încă o dată la clipul cu atacantul francez.

Ce trebuie să faci:

1. Te filmezi dansând frumos, pentru 30-60 de secunde, ca Harlem Gnohere. Bine de știut: coloana sonoră a clipului original este MHD – AFRO TRAP Part.7 (La Puissance). Poți ruga un prieten să te filmeze, pentru a ieși mai bine filmarea.

2. Postezi clipul pe Facebook sau Instagram, până cel târziu joi, 20 aprilie, ora 18:00. Ține cont că pe Facebook postarea trebuie să fie aibă vizibilitatea setată ca „Public”. Dacă postezi pe Instagram, ai grijă să ai cont vizibil tuturor (nu privat sau restricționat).

3. Anunță-ne că ai postat videoclipul, pentru a putea să câștigi unul din premiile puse în joc! Adică:

  • Dacă postezi pe Facebook: folosește în descrierea videoclipului hashtag-ul #DansulBizonului și tag-uiește pagina de Facebook NetBet România folosind @NetBet Romania
  • Dacă postezi pe Instagram: folosește în descrierea videoclipului hashtag-ul #DansulBizonului și tag-uiește contul nostru de Instagram folosind @netbetro
  • Pentru a fi sigur că intri în concurs, poți să ne trimiți linkul la videoclip pe adresa de e-mail [email protected]. De asemenea, poți să ne trimiți linkul și direct pe mesageria paginii de Facebook, folosind „Facebook Messenger”.

Premii

Există mai multe premii care se vor acorda, după cum urmează:

  1. Marele Premiu în valoare de 4.500 RON – va fi acordat de fotbalistul Harlem Gnohere unui participant la concurs care a postat pe Facebook și/sau Instagram un clip care să respecte tema concursului.
  2. Un tricou original de joc, cu autograful lui Harlem Gnohere – va fi acordat participantului care reușește să aibă cele mai multe vizualizări la videoclipul său.
  3. Cinci mingi originale FCSB, cu autografele jucătorilor din lotul de 18 al echipei – vor fi acordate prin tragere la sorți tuturor participanților la promoție care nu au câștigat unul din premiile de la punctele 1 sau 2.

Desemnarea câștigătorului

Câștigătorul marelui premiu de 4.500 RON va fi desemnat în data de 21 aprilie 2017, de către Harlem Gnohere însuși, după o vizionare a clipurilor postate de utilizatori.

Câștigătorul tricoului cu autograf va fi desemnat în funcție de numărul de vizualizări avute în momentul termenului limită (20 aprilie, ora 18:00).

Câștigătorii mingilor vor fi desemnați printr-o extragere aleatoare, efectuată cu ajutorul platformei random.org.

Câștigătorii concursului vor fi anunțați pe blogul NetBet, pe pagina de Facebook NetBet România și pe alte platforme partenere.

Termeni și condiții

Concursul se desfășoară în perioada 11-21 aprilie 2017.

Participanții trebuie să aibă minim 18 ani împliniți. În clip nu trebuie să apară persoane minore.

Clipurile participante nu trebuie să aibă mai mult de 60 de secunde.

Se acceptă postări video publicate pe Facebook și/sau Instagram până în data de 20 aprilie 2017, ora 18:00.

Marele premiu se va acorda CASH, în contul de utilizator NetBet al câștigătorului. Banii pot fi retrași ulterior în orice moment, cât timp nu sunt încălcate prevederile legale. Dacă nu a făcut-o deja, câștigătorul va trebui să încheie procedura de validare a contului înainte de a efectua o retragere.

Tricoul și mingile vor fi livrate prin curierat, la adresele menționate de câștigători la finalul promoției.

Premiile nu sunt cumulative, însemnând că un participant care câștigă marele premiu nu poate câștiga și tricoul sau mingea cu autograf. În cazul în care un participant cumulează două sau mai multe premii, atunci va păstra numai premiul cu cea mai mare valoare, celelalte premii fiind redistribuite următorilor clasați.

Clipurile care promovează comportament violent, discriminator, jignitor sau ofensator vor fi descalificate și nu vor putea câștiga vreun premiu.

Clipurile care defăimează în orice fel compania NetBet, clubul FCSB, jucătorul Harlem Gnohere sau altă entitate participantă în promoție nu vor fi luate în considerare.

Clipurile care promovează sau reprezintă simboluri ale unor entități concurente celor organizatoare, nu vor fi luate în considerare.

NetBet își rezervă dreptul de a modifica sau anula această promoție fără notificare prealabilă.

Se aplică termeni și condiții NetBet.

Decizia NetBet este finală.