Promo

Avionul NETBET îți parașutează 50 de lei direct în cont!

În vara asta, dacă mergi pe plajă și reușești să vezi avionul NetBet pe cer, poți primi un premiu garantat, în valoare de 50 de lei! Banii se creditează fie la pariuri, fie în cazinoul online, la alegerea fiecăruia, sub formă de freebet sau bonus.

Uite ce trebuie să faci pentru un premiu de 50 de lei din partea noastră.

Cum să primești 50 RON de la NetBet

 1. Dacă vezi avionul NetBet în aer, fă-i repede o poză sau filmează un clip scurt cu telefonul;
 2. Postează poza pe Facebook, fără restricție de vizibilitate (adică vizibilitate publică);
 3. În status, la descrierea pozei, să scrii numele de utilizator avut pe NetBet.ro și hashtagul #NetBetSport sau #NetBetCasino. Primul hashtag îl folosești dacă dorești banii pe platforma de pariuri sportive, al doilea dacă dorești să primești cadoul pe platforma de cazinou.

Dacă nu ai un cont NetBet, poți deschide unul în câteva clipe:

După ce vei fi făcut acești pași, în termen de 72 de ore îți credităm contul cu un freebet de 50 de lei la pariuri sportive sau cu un bonus de 50 de lei la cazinou, în funcție de alegerea ta.

Pont: dacă alegi freebet-ul la pariuri, nu uita că acesta poate fi folosit o singură dată. Vezi la acest link un tutorial despre cum se folosește un freebet pe NetBet.ro.

Exemplu de postare pe Facebook eligibilă pentru premiu

Avionul NetBet zboară în fiecare vineri, sâmbătă și duminică a lunii iulie*, după-masa, pe Litoralul Mării Negre, între Năvodari și Mangalia.

*doar dacă nu există dificultăți de orice natură tehnică, meteorologică șamd, care să nu permită acest lucru.

Termeni și condiții pentru acordarea premiului de 50 de lei

 • Promoția este valabilă numai pentru persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani.
 • Se acordă un singur premiu per cont de utilizator.
 • Fotografiile copiate sau modificate în orice fel cu programe de editare vor fi descalificate.
 • Jucătorii pot opta pentru 50 RON FREEBET la pariuri sportive sau, alternativ, pentru 50 RON bonus la cazinou.
 • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
 • Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali.
 • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.
 • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în termen de 7 zile de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • În cazul bonusului de cazinou, banii pot fi retrași după ce s-a mizat 40x valoarea creditată a bonusului primit.
 • În cazul bonusului de cazinou, acesta trebuie folosit în termen de 7 zile de la creditare. După încheierea perioadei, acesta este anulat dacă nu a fost completat.
 • În cazul în care există deja un bonus pe cont, cerințele bonusurilor se încheie succesiv, nu concomitent.
 • Doar jucătorii cu țara de rezidență România sunt eligibili pentru această promoție.
 • Jucătorii care abuzează de promoțiile noastre nu vor putea beneficia de acest bonus.
 • Postările considerate abuzive în orice fel, care aduc jigniri inclusiv, dar nu numai, companiei NetBet, participanților, angajaților, reprezentanților și/sau altor parteneri vor fi descalificate.
 • NetBet Sport își rezervă dreptul de a anula sau de a modifica această ofertă în orice moment, fără preaviz.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.