Liga I Promo

#DansulBizonului se încheie în câteva zile. Uite cum dansează concurenții înscriși până acum

Provocarea #DansulBizonului lansată de NetBet România pe Facebook și pe Instagram a trezit o mulțime de reacții. Sute de mii de oameni au văzut până acum concursul, sunt nenumărate like-uri, comentarii și distribuiri. Mulți chiar au promis că se înscriu, dar numai cei mai curajoși au și făcut un pas în față și au intrat în cursa pentru marele premiu de 4.500 de lei.

Înscrierile sunt încă deschise tuturor, iar azi prezentăm clipurile de până acum ale celor care au postat filmele în care încearcă să danseze ca Harlem Gnohere, cel care a declanșat toată nebunia.

Dacă și tu ai un clip dar nu te regăsești mai jos, nu uita că, pentru a putea să vedem clipurile și a fi în concurs, acestea trebuie să aibă setată vizibilitatea pe „Public” și să conțină hashtagul #DansulBizonului.

Filmările sunt în ordine cronologică:
 

 

 

#DansulBizonului @netbetro

A post shared by Pal Sergiu Gabriel (@sergiu_psg) on


 

#dansulbizonului @netbetro

A post shared by Facebook: Robert Ciprian (@instarobertc) on


 

 

#Dansulbizonului @netbetro

A post shared by Fredy Bstyl (@fredybstyl) on


 
Așadar Provocarea #DansulBizonului continuă. Dacă vrei să vezi pașii pe care îi ai de făcut și regulile pentru a participa, click aici.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.