Crezi că o cotă de 2,00 este un pont bun? Dacă îți deschizi un cont la NetBet în acest weekend, ai cotă 10,00 la victorie pe oricare favorită din playoff-ul Ligii 1! Și dacă nu iese pariul, te recompensăm cu un bonus cât miza ta. Te interesează? Uite ce ai de făcut!

Exemplu: Cum să profiți de cota 10 pe o favorită

Să spunem că ești sigur că FCSB va câștiga la Giurgiu. Pentru a profita de COTA 10, urmează acești pași:

  1. Dai click aici și îți deschizi un cont NetBet. În timpul înregistrării, la pasul “Bonus” al formularului, folosește codul promoțional COTAS
  2. Te autentifici pe NetBet.ro, apoi din gama de pariuri alegi meciul Astra – FCSB și selectezi victorie FCSB la pariul „1X2 Final” la cota de pe site.
  3. În biletul de pariuri format, selectezi miza de 40 RON (valoarea maximă pentru promoția cota 10), apoi plasezi pariul.

Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore.

În cazul în care pariul e necâștigător, îți returnăm banii sub formă de bonus, în limita a 40 RON.

Promoția COTA 10 este una specială și pentru că fiecare suporter poate să aleagă varianta preferată. De exemplu, cei care țin cu FCSB pot opta pentru meciul avut de echipa lor la Giurgiu, cu Astra. „Câinii roșii” vor merge cu siguranță pe mâna lui Dinamo la Cluj, iar fanii lui Gică Hagi vor putea trăi mai intens partida Viitorului, în deplasare cu Craiova.

Cu două etape înainte de finalul campionatului, Viitorul, FCSB și Dinamo sunt despărțite în playoff-ul Ligii 1 de numai două puncte și, pentru a-și păstra speranțele vii până la capăt, nici una nu își permite vreun pas greșit în deplasările pe care le au cu Craiova, Astra, respectiv CFR Cluj.