Ultimele trei meciuri ale play-off-ului Ligii 1 se joacă toate sâmbătă, la aceeași oră. În oricare din ele se poate stabili campioana României, deci e clar că motivația este maximă în loturile cluburilor gazdă: Viitorul, FCSB și Dinamo.

Printre calcule, scenarii și declarații care mai de care, siteul de pariuri online NetBet vine cu două mari oferte pentru pariori.

În mod normal, Viitorul-CFR și FCSB-Craiova sunt considerate meciuri sigure și au cote foarte mici la victoria gazdelor, în jur de 1,20 – 1,30. Nu și pentru noii pariori de la NetBet, care au în această săptămână o ocazie unică să plaseze primul pariu pe platforma online la o cotă specială de 10,00 pe Viitorul sau FCSB, la alegere!

Și asta nu este tot, pentru că NetBet promite să returneze dublul mizei înapoi tuturor celor care participă în aceste promoții, dacă nu ies pariurile plasate.

Click pentru cotă 10,00 pe victorie Viitorul în meciul cu CFR

 

Click pentru cotă 10,00 pe victorie FCSB în meciul cu Craiova

Exemplu: Cum să profiți de cota 10 pe Viitorul sau FCSB

Să spunem că ești sigur că FCSB va câștiga cu CS U Craiova. Pentru a profita de COTA 10, urmează acești pași:

  1. Dai click aici și îți deschizi un cont NetBet. În timpul înregistrării, la pasul „Bonus” al formularului, folosește codul promoțional COTAS
  2. Te autentifici pe NetBet.ro, apoi din gama de pariuri alegi meciul FCSB – Craiova și selectezi victorie FCSB la pariul „1X2 Final” la cota de pe site.
  3. În biletul de pariuri format, selectezi miza de 40 RON (valoarea maximă pentru promoția cota 10), apoi plasezi pariul.

Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore.

În cazul în care pariul e necâștigător, tot ai de câștigat. Îți returnăm banii sub formă de bonus, DUBLUL MIZEI, în limita a 80 RON.

Promoția COTA 10 este una specială și pentru că fiecare suporter poate să aleagă varianta preferată. De exemplu, cei care țin cu FCSB pot opta pentru meciul avut de echipa lor cu Craiova. Fanii lui Gică Hagi vor putea trăi mai intens partida Viitorului, la Ovidiu, cu CFR.

Contextul ultimei etape

Ultima etapă este toată despre calcule și jocul rezultatelor, încă suntem în așteptarea momentului culminant: desemnarea unei campioane.

Cazul Viitorul

La egalitate de puncte, cu FCSB, Viitorul joacă „acasă” cu CFR Cluj și are soarta campionatului în propriile mâini. Dacă reușește să bată, nimic nu poate să îi mai ia medalia de aur. Pentru Gică Hagi ar fi încununarea muncii de ani de zile, ar fi certificarea academiei și, automat, i-ar crește valoarea jucătorilor pentru câteva sezoane de acum înainte. Gică ar putea negocia transferuri mult mai avantajoase, direct cu marile cluburi din vest. Unde mai punem și participare în Champions League.

E clar că Viitorul are o motivație maximă. Nu la fel putem spune despre CFR, care pare deja un club intrat deja în vacanță. Sau pe-acolo. Vasile Miriuță a avut 14-15 jucători la antrenamente în ultimele zile, dar transmite că nu va ceda automat în ultima etapă și că elevii lui Hagi trebuie să muncească pentru victorie. Mai trebuie să și poată, dar evident, la pariuri Viitorul este mare favorită.

FCSB

A doua șansă la titlu o are echipa lui Laurențiu Reghecampf. Roș-albaștrii trebuie să facă minim un punct mai mult ca Viitorul pentru a ieși campioni. Adică scenariul cel mai plauzibil ca pe Arena Națională să fie sărbătoare sâmbătă: FCSB câștigă cu Craiova, Viitorul nu bate pe CFR.

Pentru Alibec și compania este importantă victoria și din cauză că trebuie să își protejeze locul al doilea de rivala Dinamo. Până la urmă, deși un loc 2 ar fi o dezamăgire în raport cu așteptările sezonului, este o poziție care duce în preliminariile Champions League.

Dinamo

„Câinii” au șanse teoretice la titlu. Remarcabil, în condițiile în care acum trei luni se punea problema ratării play-off-ului. Pentru a deveni campioni, dinamoviștii trebuie să bată pe Astra și să aștepte ca atât Viitorul, cât și FCSB să se împiedice în același timp. De asemenea, Dinamo ar putea prinde un loc secund de Champions League, dacă sâmbătă face o rocadă cu FCSB.

Oricum, pentru a fi în cărți, Dinamo trebuie să bată pe Astra. Apoi, ce va fi va fi.