Promo Tenis

Alege o cotă de 10 în primul tur de la Roland Garros

Roland Garros 2017 a început, tablourile de masculin și feminin sunt finalizate, jucătorii își știu adversarii, specialiștii fac scenarii, fanii urmăresc traseele preferaților lor. Iar pariorii… pariorii vânează cele mai frumoase cote, cele mai bune partide, cele mai sigure rezultate.

Iar în acest moment, doar la NetBet există o ofertă specială prin care sunt întrunite cele mai importante trei condiții ale unui pariu ideal: cotă mare, rezultat foarte previzibil, bani înapoi dacă nu iese.

Concret, cum ți se pare o COTĂ 10,00 pentru o victorie normală a lui Rafa Nadal, Novak Djokovic sau Simona Halep în primul tur al Openului Francez? Nici nu mai trebuie să îți spunem că fiecare are prima șansă la victorie în turul inaugural, deci astfel de oferte nu apar toată ziua bună-ziua.

Tot ce trebuie să facă un parior pentru a beneficia de ofertă este să se înregistreze pe NetBet.ro, să plaseze primul său pariu, la cotă normală de pe site, pe victoria unuia din cei trei sportivi, apoi să aștepte maxim 48 de ore pentru ca diferența de cotă să se crediteze în contul său.

Exemplu: Cum să profiți de cota mărită

Să spunem că vrei să pariezi pe victorie Nadal la cotă de 10,00. Urmează pașii aceștia:

  1. Dai click aici și îți deschizi un cont NetBet. În timpul înregistrării, la pasul „Bonus” al formularului, folosește codul promoțional TENIS
  2. Te autentifici pe NetBet.ro, apoi din gama de pariuri alegi meciul de tenis dintre Benoit Paire – Rafael Nadal și selectezi victorie Nadal la cota de pe site.
  3. În biletul de pariuri format, selectezi miza de 40 RON (valoarea maximă pentru cota promoțională), apoi plasezi pariul.

Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 48 ore.

În cazul în care pariul e necâștigător, tot ai de câștigat. Îți returnăm banii sub formă de bonus, DUBLUL MIZEI, în limita a 80 RON.

Promoția este una specială și pentru că fiecare suporter poate să aleagă varianta preferată, fie Nadal, fie Djokovic, fie Halep.

Click aici pentru cotă 10 pe victorie Nadal în meciul Benoit Paire – Rafael Nadal

Click aici pentru cotă 10 pe victorie Djokovic în meciul Marcel Granollers – Novak Djokovic

Click aici pentru cotă 10 pe victorie Halep în meciul Jana Cepalova – Simona Halep

NOTĂ: Promoția este valabilă numai pentru noii pariori NetBet.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.