Craiova se întoarce în cupele europene după mulți ani de așteptare. Mii de olteni vor fi la Severin pe stadion și alte zeci de mii de fani vor urmări la televizor „cel mai important meci din istoria recentă”, așa cum este denumită partida cu AC Milan pe siteul oficial al CS U.

Pentru prima dată în România, NetBet îți oferă la acest meci un pariu pe care nu ai cum să îl pierzi! Câștigi? Primești cotă 10! Nu câștigi? Primești cotă 2!

Ce trebuie să faci?

Cota promoțională de 10,00 este valabilă pentru pariul „Total goluri: Peste 1,5”!

  • Înregistrează-te pe NetBet.ro prin  ACEST LINK. În formular, la pasul 3, folosește codul promo EUROPA.
  • În oferta NetBet.ro, alegi meciul CS U Craiova – AC Milan și pariezi „Total goluri: Peste 1,5”, la cota afișată acolo.
  • Dacă pariul e câștigător, miza pariată de tine va fi multiplicată cu cota 10 (în limita a 40 RON).

Este cel mai tare pariu posibil pe acest meci. În mod normal, cota pentru „Peste 1,5 goluri” (sau minim două goluri marcate) este de 1,21.

Pariul se plătește astfel: vei primi bani reali conform cotei normale de pe site, iar restul de bani până conform cotei 10,00 vor fi creditați sub formă de bonus, a doua zi.

Ce se întâmplă dacă pariul nu este câștigător?

În fotbal lucrurile nu stau mereu cum și-ar dori fanii și pariorii, dar de data aceasta nu trebuie să te temi că pariul tău ar putea să fie necâștigător. Oferta este atât de tare, încât dacă pariul e pierzător, îți dăm banii înapoi! De fapt îți returnăm chiar DUBLUL MIZEI, sub formă de bonus, în limita a 80 RON.

Intră acum pe pagina promoțională și profită de ofertă, pentru că astfel de cadouri se văd rar la pariuri. „Cotă 10,00 pentru Over 1,5 sau dublul mizei înapoi” chiar nu este de lăsat, pentru că, de data aceasta, tu câștigi oricum ar fi.

Distracție plăcută și baftă la pariuri!