Sâmbătă noaptea, cele mai mari vedete ale fotbalului vor străluci puternic în America, în însoritul Miami, acolo unde se va juca primul El Clasico al sezonului. Într-un amical extrem de rar, Barcelona și Real Madrid vor face spectacol inclusiv pentru tine!

NetBet îți oferă un pariu la cotă promoțională pe care nici măcar nu poți să îl pierzi! Câștigi? Primești cotă 10! Nu câștigi? Primești cotă 2!

Cum poți profita de ofertă?

Cota promoțională de 10,00 este valabilă pentru pariul „Total goluri: Peste 1,5”!

  1. Înregistrează-te pe NetBet.ro prin ACEST LINK. În formular, folosește codul promo ELCLASICO atunci când ți se cere.
  2. În oferta NetBet.ro, alegi meciul Real Madrid – Barcelona și pariezi „Total goluri: Peste 1,5”, la cota afișată acolo.
  3. Dacă pariul e câștigător, miza pariată de tine va fi multiplicată cu cota 10 (în limita a 40 RON).

Este cel mai tare pariu posibil pe acest meci. În mod normal, cota pentru „Peste 1,5 goluri” (sau minim două goluri marcate) este de 1,10.

Pariul se plătește astfel: vei primi bani reali conform cotei normale de pe site, iar restul de bani până conform cotei 10,00 vor fi creditați sub formă de bonus, a doua zi.

Ce se întâmplă dacă pariul nu este câștigător?

Greu de imaginat cum s-ar putea termina un amical Real – Barca cu mai puțin de două goluri, dar dacă se întâmplă așa ceva, fii fără griji! Oferta este atât de tare, încât dacă pariul e pierzător, îți dăm banii înapoi! De fapt îți returnăm chiar DUBLUL MIZEI, sub formă de bonus, în limita a 80 RON.

Intră acum pe pagina promoțională și profită de ofertă. „Cotă 10,00 pentru Over 1,5 sau dublul mizei înapoi” chiar nu este de lăsat, pentru că, de data aceasta, tu câștigi oricum ar fi.

Baftă la pariuri!