Liga I Promo

Cota cotelor la FCSB – Astra! Pariezi că bat gazdele? Ai cotă 10,00 la NetBet. Uite ce trebuie să faci!

Cel mai interesant meci al etapei se joacă pe Arena Națională, unde FCSB primește vizita Astrei. Roș-albaștrii sunt mari favoriți la victorie și au o cotă normală de 1,60, dar noii pariori NetBet pot face același pariu la cotă promoțională de 10,00!

Este un meci al orgoliilor, cei care au plecat de la Astra au ceva de demonstrat, iar tu poți profita la maxim de conjunctură!

Ce trebuie să faci pentru a prinde cota de 10,00?

Cota promoțională de 10,00 este valabilă pentru pariul „1X2 Final – victorie FCSB”.

  • Înregistrează-te pe NetBet.ro prin  ACEST LINK. În formular, la pasul 3, folosește codul promo FCSB.
  • În oferta NetBet.ro, alegi meciul FCSB – Astra și pariezi „victorie FCSB”, la cota afișată pe site (1,60).
  • Dacă pariul e câștigător, miza pariată de tine va fi multiplicată cu cota 10 (în limita a 40 RON).

Pariul se plătește astfel: vei primi bani reali conform cotei normale de pe site, iar restul de bani până conform cotei 10,00 vor fi creditați sub formă de bonus, în cel mult două zile.

Ce se întâmplă dacă pariul nu este câștigător?

Nu trebuie să te temi că pariul tău ar putea să fie necâștigător. Și dacă FCSB nu va câștiga, îți returnăm DUBLUL MIZEI, sub formă de bonus, în limita a 80 RON.

Intră acum pe pagina promoțională și profită de ofertă, pentru că astfel de cadouri se văd rar la pariuri. „Cotă 10,00 pentru victorie FCSB” chiar nu este de lăsat, pentru că, de data aceasta, tu câștigi oricum ar fi.

Distracție plăcută și baftă la pariuri!

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.