Ce meci putea să deschidă sezonul fotbalistic în Spania, dacă nu un El Clasico veritabil? Real Madrid și Barcelona, campioana la zi respectiv câștigătoarea cupei, se vor întâlni față în față într-o nouă editare a celui mai tare derby din lume. Meciul tur al Supercupei Spaniei se joacă duminică, de la 23:00, pe Camp Nou.

Pentru a sărbători momentul, NetBet oferă o promoție specială! Toți noii jucători care pariază „Peste 1,5 goluri” pot beneficia de o cotă specială de 10,00!

Ce trebuie să faci pentru cota 10,00?

Cota promoțională de 10,00 este valabilă pentru pariul „Total goluri: Peste 1,5”!

  • Înregistrează-te pe NetBet.ro prin  ACEST LINK. În formular, la pasul 3, folosește codul promo ELCLASICO.
  • În oferta NetBet.ro, alegi meciul Barcelona – Real Madrid și pariezi „Total goluri: Peste 1,5”, la cota afișată acolo (1,11).
  • Dacă pariul e câștigător, miza pariată de tine va fi multiplicată cu cota 10 (în limita a 40 RON).

Este cel mai tare pariu posibil pe acest meci. În mod normal, cota pentru „Peste 1,5 goluri” (sau minim două goluri marcate) este de 1,21.

Pariul se plătește astfel: vei primi bani reali conform cotei normale de pe site, iar restul de bani până conform cotei 10,00 vor fi creditați sub formă de bonus, în cel mult două zile.

Ce se întâmplă dacă pariul nu este câștigător?

De data aceasta nu trebuie să te temi că pariul tău ar putea să fie necâștigător. Oferta este atât de tare, încât dacă pariul e pierzător, îți dăm banii înapoi! De fapt îți returnăm chiar DUBLUL MIZEI, sub formă de bonus, în limita a 80 RON.

Intră acum pe pagina promoțională și profită de ofertă, pentru că astfel de cadouri se văd rar la pariuri. „Cotă 10,00 pentru Over 1,5 sau dublul mizei înapoi” chiar nu este de lăsat, pentru că, de data aceasta, tu câștigi oricum ar fi.

Distracție plăcută și baftă la pariuri!