De meciul România – Armenia se leagă ultima speranță a selecționerului Daum. Pe seama Armeniei, naționala a obținut singura victorie din aceste preliminarii, acel frumos, dar înșelător 5-0 obținut la Erevan. Vor câștiga și la retur tricolorii? Cel mai probabil! De fapt, România este mare favorită la pariuri cu o cotă de 1,42, dar noii pariori NetBet pot pune același pariu la o cotă SPECIALĂ de 10,00!

Cum să prinzi cota de 10,00

Cota promoțională de 10,00 este valabilă pentru pariul „1X2 Final – victorie România”. Uite ce ai de făcut, pas cu pas:

  • Înregistrează-te pe NetBet.ro prin ACEST LINK. În formular, la pasul 3, folosește codul promo ROMANIA.
  • În oferta NetBet.ro, alegi meciul România – Armenia și pariezi 40 de lei pe victorie România (pariul 1X2 Final, pariu pe 1), la cota afișată pe site (1,42).
  • Dacă pariul e câștigător, miza pariată de tine va fi multiplicată cu cota 10 (în limita a 40 RON).

Pariul se plătește astfel: vei primi bani reali conform cotei normale de pe site, iar restul de bani până conform cotei 10,00 vor fi creditați sub formă de bonus, în cel mult două zile.

Ce se întâmplă dacă pariul nu este câștigător?

Dacă se întâmplă ceva și lucrurile nu ies cum ar trebui iar România nu câștigă, noi tot îți returnăm DUBLUL MIZEI pe care ai jucat-o, sub formă de bonus, în limita a 80 de lei. Deci tu câștigi indiferent de rezultat. Tare, nu?

Acum înscrie-te pe NetBet, îndeplinește condițiile promoției și profită de această promoție cu totul și cu totul specială. HAI ROMÂNIA!