Fericire mare săptămâna trecută în cazino online NetBet, unde jackpotul de inimă neagră de la jocurile EGT a fost câștigat pentru a doua oară în termen de o lună. De data aceasta, norocul i-a surâs unei tinere care, în urma acestui succes, s-a ales cu 124.266 lei!

Daniela N. se consideră „o fire ambițioasă și norocoasă în viață”, iar data de 31 octombrie va rămâne cu siguranță una specială pentru ea, confirmându-i convingerea. „Norocul omului nu poate fi luat de nimeni” spune Dana, care acum se pregătește să își îndeplinească un vis: să își deschidă propria afacere din banii câștigați la NetBet, un salon de manichiură și cosmetică.

Marele premiu a venit la jocul 40 Burning Hot oferit de furnizorul EGT în cazinoul NetBet. Este un popular slot cu 40 de linii câștigătoare, care oferă șanse suplimentare la 4 jackpoturi progresive. Cel mai mic este jackpotul de treflă, apoi cel de caro și cel de inimă roșie, în timp ce jackpotul cel mai valoros este cel de inimă neagră, pe care l-a și câștigat Daniela N.

„Prima mea reacție? Am spart display-ul telefonului, trândindu-l de perete. Apoi am chemat prietenii și am petrecut până dimineața cu ei. Joc la NetBet de aproximativ doi ani. NetBet este, fără doar și poate, cel mai de calitate cazinou online din România, este 5 stars! Jocul meu preferat este Burning Hot”, precizează recenta câștigătoare.

Jackpotul EGT de inimă neagră s-a declanșat în cazinoul NetBet pentru a doua oară în mai puțin de două luni. Cu câteva săptămâni în urmă, Mihai Croitoru a reușit să câștige peste 116.000 de lei distrându-se la aceleași jocuri online.

Pentru a vizita cazinoul NetBet, accesează acest link.