Comunitate

DJ Wanda încinge atmosfera la Seara Milionarilor! La noapte pe B1 TV!

Charismatica, apetisanta, sălbatica, simpatica DJ Wanda vine la noapte în studioul Seara Milionarilor!

Alături de gazdele de la NetBet Roulette, Wanda va împărți norocul între jucătorii celui mai fascinant joc de cazinou din lume, va discuta despre orice alături de jucătorii logați, va dezvălui aspecte din viața ei și va vorbi cu cărțile pe față despre tatuaje, salonul pe care îl are, despre stilul ei vestimentar, despre pasiunile care o fac să vibreze sau stereotipurile zilelor noastre.

Pe lângă dialogul cu Wanda, cei care joacă la ruleta exclusivă NetBet în această perioadă câștigă tichete în tombola specială din decembrie, în care marele premiu este un Audi A1, iar alți norocoși vor câștiga premii cash.

Emisiunea Seara Milionarilor începe la 00:36, pe B1 TV.

Mai multe detalii despre tombola NetBet se găsesc pe pagina dedicată.

 

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.