De multe ori, starea de spirit influențează norocul și invers. Pentru zodii, astrele împart într-un mod unic norocul și inspirația, iar 2018 se anunță un carusel interesant, cu tot felul de schimbări. Una peste alta, noul an oferă multe oportunități, dar să vedem cine va reuși să și profite de șansele primite.

Berbec

2018 va fi un an plin de acțiune pentru nativii zodiei Berbec. În plan financiar se întrevăd multe oportunități, dar va trebui să înveți să ai răbdare, să planifici în avans, altfel vei avea mari bătăi de cap cu finanțarea proiectelor tale.

Norocul nu te va ocoli, de fapt în prima jumătate de an va fi chiar un aliat care te va salva când vei avea nevoie mai mare de el, dar asta ar trebui doar să te facă să nu mai acționezi doar la impuls.

Calificative:

🍀🍀

❤️❤️❤️❤️

Taur

Abia aștepți să înceapă noul an și să te apuci de noi și noi construcții, planuri și proiecte. Fie că sunt în viața personală, fie că în cea profesională, provocările te așteaptă. Vei avea nevoie de o perioadă de „încălzire”, dar din martie încolo vei funcționa la parametri optimi.

Vei progresa în plan financiar, atâta timp cât vei ști că pașii mici și siguri sunt secretul succesului. Exact, la pariuri înseamnă să mergi pe cotele de care ești sigur, nu să alergi după „1 pauză, 2 final” și tot felul de nebunii.

Calificative:

🍀🍀🍀🍀

❤️❤️❤️

Gemeni

Se anunță un an de travaliu, cu multe sacrificii pentru atingerea scopurilor pe care ți le-ai propus. Nu va fi ușor să îți atingi obiectivele. În primul rând, și acum îți vei impune ținte dificile și pretențioase. Apoi, pe drum vor fi mereu tot felul de distracții, de apropiați care să își bage nasul în viața ta.

În prima jumătate a anului nu vei simți că ești pe drumul cel bun, dar în a doua parte, Jupiter va avea o influență sporită asupra ta și îți va activa norocul proverbial în multe din proiectele în care te vei implica. Una peste alta, oportunități vor fi cu duiumul. Depinde de tine să te mobilizezi.

Calificative:

🍀🍀🍀

❤️❤️❤️

Rac

Te așteaptă un an deosebit de intens în plan spiritual. Te așteaptă multe momente pline de emoție. Te așteaptă un 2018 la care puțini ar reuși să facă față atât de bine ca tine. Dorința de a găsi o stare de liniște, o stare de siguranță te motivează și te face să iei decizii inspirate, iar cei dragi vor avea încredere în tine și te vor susține în ce faci.

Sunt toate șansele ca norocul să îți surâdă în plan profesional, iar visele tale se vor împlini după luna iunie, dar nu neapărat în aceeași formă ca aceea imaginată.

Calificative:

🍀🍀

❤️❤️❤️❤️

Leu

Descoperirile interioare și tainele ascunse ale unor noi domenii vor deveni prioritare în anul care vine. Vei păstra o relație bună cu vechii prieteni, dar așteaptă-te ca viața ta să se „complice” din cauza unor persoane noi care să îți aducă fericire și entuziasm.

Norocul nu va lipsi din viața ta și se va simți mai ales în prima parte a lui 2018. Până la urmă, asta înseamnă doar că eforturile tale din ultima vreme vor fi răsplătite și vei primi ceea ce meritai deja de mult.

Calificative:

🍀🍀

❤️❤️❤️❤️

Fecioară

Te preocupă îmbunătățirea nivelului de trai atât al tău, cât și al celor din jur. Vei găsi numeroase cauze pentru care să lupți, în care să te implici. Dar nu îți irosi forțele în bătăliile altora. Păstrează-te pentru proiectele tale și pentru familia ta.

Cu o gândire atât de complexă, știi deja că norocul și-l face fiecare cu propriile mâini. Deci așteaptă-te să primești de la soartă exact ceea ce ai semănat. Ce înseamnă asta la pariuri? Studiază meciurile, pariază cu capul, nu cu inima, rămâi setat pe strategia inițială pentru că recompensele nu vor întârzia să apară.

Calificative:

🍀🍀🍀

❤️❤️

Balanță

Viața îți rezervă schimbări importante în 2018 în plan personal. Nu te speria, este de bine și prietenii tăi vor avea ocazia să te vadă într-o lumină nouă. Vei avea ocazia să dovedești că te poți descurca și că îți poți păstra echilibrul în plan financiar, chiar dacă soarta îți va rezerva fluctuații destul de importante în această privință.

Dacă vei termina 2018 pe plus sau pe minus depinde mai ales de tine. Asta înseamnă că trebuie să ai o atenție sporită la oportunități în a doua parte a anului și să profiți de fiecare ocazie avută.

Calificative:

🍀🍀🍀

❤️❤️❤️

Scorpion

Astrele îți conferă o rară stabilitate în viața personală, iar tu poți să îți direcționezi energia în sfera financiară și în zona oportunităților de tot felul. Poți să îți permiți să visezi, dar trebuie să te și ocupi de planurile făcute.

De la vis la realitate este un drum lung și depinde mai ales de tine să îl parcurgi pentru a culege roadele succesului. Valabil chiar și la pariuri!

Calificative:

🍀🍀

❤️❤️❤️❤️

Săgetător

Dacă nu pe tine, pentru cine ar fi putut să vină un nou an cu multe schimbări de tot felul? 2018 îți rezervă noi puncte de vedere asupra lumii, iar asta te va determina să schimbi mereu câte ceva. Vei întâlni oameni noi, rapoartele de prietenie sau de familie se vor transforma dramatic, energiile se vor transfera dintr-o sferă în alta.

În plan financiar, sunt toate șansele să te bucuri de recompensele pe care le tot aștepți, dar recunoașterea pentru devotament și implicare în proiectele din trecut s-ar putea să lipsească. Un sfat simplu? Întâi acceptă ceea ce îți rezervă soarta, apoi acționează numai după o analiză detaliată.

Calificative:

🍀🍀🍀🍀

❤️❤️

Capricorn

2018 este un an perfect în care să încerci să transpui în realitate lumea frumoasă la care tot visezi și pe care ai creeat-o în minte. Cel mai activ domeniu va fi cel sentimental, unde nu numai că vei trăi perioade foarte intense, ci vei fi chiar o fire călăuzitoare pentru cei de vârste mai tinere.

În plan financiar sunt mari șanse să se ivească unele oportunități total neașteptate, motiv pentru care vei găsi că este destul de greu să profiți de ele la maxim, dar nu te descuraja. Încercarea moarte n-are.

Calificative:

🍀🍀

❤️❤️❤️

Vărsător

Începi anul într-o armonie cu energiile universale și să nu te miri dacă până în primăvară vei avea o stare de spirit optimistă, inexplicabilă pentru cei din jur.

Volatilitatea și pozitivitatea vor influența toate domeniile, dar norocul este în mod special amplificat, pentru că ești gata să accepți noi provocări, să te dezolți din punct de vedere personal și să nu lași să treacă oportunitățile întâlnite.

Calificative:

🍀🍀🍀

❤️❤️❤️

Pești

2018 este mai ales despre relații personale, despre dezvoltare sentimentală, despre descoperirea celor mai profunde trăiri și emoții. Lumea interioară este locul de unde trebuie să pornești, dacă vrei să ai succes financiar. Tu știi mai bine ca oricine că, fără să te implici în proiecte, nu îți iese nimic.

Din fericire, domeniul financiar arată foarte promițător pentru 2018. Dacă în primele luni vei culege roadele anului tocmai terminat, în partea a doua bonusuri de tot felul așteaptă să fie culese.

Calificative:

🍀🍀

❤️❤️❤️❤️