Noul an aduce noi competiții sportive. Vom avea noi campioni la multe din sporturile importante și vom vedea noi staruri afirmându-se în cele mai diverse discipline. Așa că un calendar al celor mai importante evenimente nu strică deloc la început de an!

12-28 ianuarie 2018: Campionatul European de Handbal Masculin

Echipele favorite: Franța (cotă 3,00), Croația (cotă 3,50), Danemarca (4,75)

Turneul se desfășoară în Croația, iar România nu s-a calificat.

15-28 ianuarie 2018: Australian Open

Favoriți pe tabloul masculin: Roger Federer (cotă 2,80), Rafael Nadal (cotă 6,00), Novak Djokovic (cotă 6,50)

Favorite pe tabloul feminin: Karolina Pliskova (cotă 8,00), Garbine Muguruza (cotă 8,00), Simona Halep (cotă 9,00)

4 Februarie 2018: Super Bowl LII

Poate că nu ești cel mai mare fan al fotbalului american, dar Super Bowl este mult mai mult decât un banal meci. Este un spectacol total, poate cel mai mare spectacol sportiv pus în scenă în lume. De aceea, este de neratat.

Marea finală va fi găzduită de Minneapolis, iar Minnesota Vikings, echipa care joacă de obicei acolo, este încă în playoff, încercând să ajungă în SuperBowl pe propriul teren.

Și, cu destule meciuri rămase până la finală, ai ocazia să îți faci mâna la pariuri chiar și pe fotbal american.

9-25 Februarie 2018: Olimpiada de Iarnă

Găzduită de Pyeongchang (Coreea de Sud), viitoarea Olimpiadă de iarnă strânge la un loc peste zece mii de sportivi din întreaga lume. Însemnătatea evenimentului este majoră în lume, iar la pariuri opțiunile sunt extrem de variate. Desigur, pentru pariori, competiția de hochei pe gheață va fi cea mai interesantă, Canada având cotă 2,60 să își păstreze titlul.

25 Martie 2018: start Formula 1 în Australia

Lewis Hamilton este mare favorit să triumfe din nou și are cotă 2,30 să rămână campion mondial și în sezonul 2018. Va reuși să se impună în Formula 1 pentru a 5-a oară? Principalii lui adversari vor fi Sebastian Vettel (4,20) și tânărul Max Verstappen (cotă 5,50). Cert este că noul sezon debutează în Australia, după care de cel puțin două ori pe lună ne va delecta cu noi curse pe muchie de cuțit.

8 Aprilie 2018: start Stanley Cup Playoff

Cea mai interesantă, cea mai vibrantă parte a campionatului de hochei începe în Aprilie. Faza eliminatorie a sezonului NHL va alinia 16 echipe, jucându-se în sistem eliminatoriu până când una din ele va câștiga trofeul Stanley Cup. Pentru pariori, cel puțin prima fază a playoff-ului aduce multe cote foarte bune și sigure, pentru că se joacă într-un format cu capi de serie.

14 Aprilie 2018: start NBA Playoff

Tot în Aprilie începe și playoff-ul NBA, iar pariurile pe baschet nici nu are rost să spunem cât pot fi de profitabile. Destui specialiști sunt de părere că predictibilitatea este mai mare în acest sport, adică surprizele sunt mai rare și mai ușor de anticipat. Ultimele trei sezoane au fost dominate de Golden State Warriors și Cleveland Cavaliers, cele două disputându-și de fiecare dată finala. Golden State a câștigat în 2015 și 2017, Cleveland s-a impus în 2016.

16 Mai 2018: finala Europa League

Primul trofeu european al sezonului se va decerna pe 16 mai, finala Europa League urmând să se dispute pe stadionul Parc Olympique Lyonnais in Décines-Charpieu. Tot Lyon este echipa franceză cotată cu cele mai mari șanse (cotă 23,00), în timp ce Atletico Madrid (5,50), Arsenal (6,00) sau AC Milan (13,00) sunt cele mai îndreptățite să spere la aur. FCSB? Cotă 151 că va câștiga trofeul.

26 Mai 2018: finala Champions League

Cel mai așteptat meci intercluburi este, fără doar și poate, finala Champions League. Echipele spaniole au dominat în ultimii ani competiția, dar în acest moment, cele mai mari șanse la titlu le au, teoretic, Manchester City (4,00), Bayern Munchen (6,00) și PSG (6,00). Real Madrid și Barcelona au fiecare cotă 8,00.

27 Mai – 10 Iunie 2018: Roland Garros

Openul francez este mereu un spectacol fantastic de urmărit. La masculin, Rafa Nadal are cotă 2,00 să câștige și nu degeaba este supranumit regele zgurei. Iar la feminin,  Simona Halep are 8,50, fiind a doua favorită, după  Serena Williams (cotă 5,00).

 14 Iunie – 15 Iulie 2018: Campionatul Mondial de Fotbal

Evenimentul sportiv al anului este, fără discuție, Mondialul de fotbal găzduit de Rusia. Din păcate, România nu s-a calificat. Nici Olanda, Italia sau Chile, reprezentative cu jucători de mare calitate, nu vor fi în Rusia.
Germania are cotă de 5,75 să păstreze titlul cucerit în 2014, Brazilia are cotă 6,00 iar Argentina lui Messi cotă 9,00.

2-15 Iulie 2018: Wimbledon

Al treilea Grand Slam al anului oferă o alternativă excelentă celor care vor fi obosit să tot urmărească mondialul de fotbal. Până la Wimbledon, va fi foarte clar ce jucători și ce jucătoare vor fi în formă în tenisul mondial, iar pariurile vor deveni foarte lucrative, cu un potențial imens.

27 August – 10 Septembrie 2018: US Open

Ultimul, dar cel mai bogat și cel mai urmărit Grand Slam al anului, va oferi o ultimă luptă pentru un titlu notabil în tenis. Aici s-ar putea da peste cap clasamentele ATP și WTA, aici s-ar putea confirma sau s-ar putea face liderii mondiali. Cotele sunt deja pe NetBet.ro, unde, uimitor, Novak Djokovic este considerat favorit la masculin (4,35), în timp ce la feminin nu este niciun secret: Serena Williams are aceeași cotă. Astăzi.

August – Septembrie 2018: Preliminarii UCL și UEL

Pentru România, sfârșitul verii este deosebit de important în plan fotbalistic. De obicei, atunci ne facem multe speranțe că echipele noastre de fotbal pot accede în grupele competițiilor europene. Din păcate, tot cam atunci se și sting aceste aspirații, în meciuri insipide în care ne trezim la realitate. Dar poate că 2018 va însemna anul renașterii. Cine știe…

6 Septembrie 2018: start UEFA Nations League

Concept nou în lumea fotbalului, Nations League este un format mai special, care se va desfășura în paralel cu calificările pentru Euro 2020. Cele 55 de reprezentative afiliate UEFA vor fi împărțite în divizii valorice din care se promovează și se retrogradează. Pentru microbiști și pariori, asta înseamnă mai multe meciuri internaționale cu echipe de niveluri apropiate.

23-31 Octombrie 2018: Baseball World Series

„Finala mondială”, cum le place americanilor să numească finala playoff-ului din baseball, va produce multă vâlvă peste Ocean. În Europa, baseballul nu este un sport prea îndrăgit, dar pariorii cu experiență știu foarte bine că acolo cotele sunt destul de generoase, iar informațiile și ponturile abundă pe siteuri de specialitate din străinătate.

11-18 Noiembrie 2018: ATP Finals

Ultimul mare eveniment în tenisul mondial va avea loc la Londra, unde se dispută Finala ATP. Cei mai buni jucători ai anului vor fi acolo, vor face spectacol și vor oferi din nou partide electrizante, de neuitat.

12-22 Decembrie 2018: Mondialul Cluburilor

O competiție pe care FIFA pune mare accent și care este foarte populară în multe părți ale lumii, dar nu neapărat în Europa. E de înțeles, dar pentru echipa care câștigă Champions League este o cireașă de pe tort să câștige și acest select mondial al cluburilor.

Pe toate evenimentele sportive ale anului, NetBet îți oferă cote de pariuri excelente, promoții speciale și multe alte oferte exclusive. Dacă nu ai cont deja, deschide unul chiar azi!