Popularele grile NetBet Pronobet pe Liga 1 revin în această primăvară, odată cu reluarea campionatului intern. Cum Liga 1 se reia în acest weekend, avem și prima grilă internă deja pregătită. Este vorba de o grilă de 6 meciuri, format „Mini 2”, în care am ales cele mai interesante jocuri ale etapei.

Jackpot 1000 de lei. Miza: 1 leu/variantă

Ca și până acum, fiecare grilă vine cu un jackpot special, pe care îl câștigă cel care prinde toate rezultatele corecte. Pe lângă jackpot, mizele de câte 1 leu/variantă plătite de jucători formează fondul de premii normal, deci suma de bani pusă în joc crește odată cu numărul de bilete plasate.

Unde găsești grilele Pronobet în noul site NetBet

Poate că ai observat deja, NetBet are un aspect nou nouț care, credem noi, este mult mai bine primit de jucători. Totuși, dacă erai obișnuit cu vechile grile Pronobet, s-ar putea să ai nevoie de un mic îndrumar pentru a ști cum să navighezi fără probleme în site.

Primul pas este să intri pe linkul normal, https://sport.netbet.ro/pronobet/

Apoi, în noua interfață vei găsi jocurile preferate ca în imaginea de mai jos:

 

Nu uita că pentru a câștiga, trebuie să ai un cont pe siteul nostru. Dacă nu ai cont NetBet, poți să te înregistrezi în câteva clipe prin acest link.