Comunitate Liga I Promo

Două grile românești NetBet Pronobet în acest weekend! Prinde jackpoturile

Start playoff, start playout! Fotbalul românesc s-a dezghețat și campionatul se reia în weekend, când începe și a doua fază a sezonului. Cu echipe odihnite după o minivacanță forțată, ne așteptăm la partide foarte interesante, numai bune pentru a compune două noi grile Pronobet!

Dacă MiniLiga României va avea 6 jocuri din prima divizie, Grila de 10 va avea inclusiv 3 jocuri din al doilea eșalon.

Grila de 10: 8175 RON JACKPOT

Ca de obicei, cu o miză de 1 leu poți câștiga marele jackpot de 8.175 de lei plus partea ta din fondul de premii strâns. Tot ce trebuie să faci este să pronostichezi corect 10 meciuri (7 din Liga 1, 3 din Liga 2).

Pentru a plasa o grilă Pronobet cu 10 rezultate, trebuie să ai un cont NetBet. Dacă nu ai încă un cont, poți să te înregistrezi prin acest link.

După ce te-ai înregistrat, autentifică-te pe site, apoi intră pe sport.netbet.ro/pronobet.

În partea superior-centrală a paginii, apasă pe butonul „GRILE DE 10”, așa cum indică săgeata mai sus.

Apoi, în meniul dropdown, alege „PronoLiga României”. Dacă dorești, poți plasa mize și pe alte grile aflate în secțiune.

Selectează rezultatele dorite, apasă „Confirmare” și vei primi un e-mail care te va anunța că grila ta a fost înregistrată cu succes.

MINILIGA ROMANIEI: 1000 RON JACKPOT

Tot la fel poți juca și pe Grila MiniLiga României #017, compusă din meciuri de Liga 1, ca în imaginea de mai sus.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.