Bilete castigatoare

Inspirație de Champions League-ul pariorilor: bilet de peste 83.000 de lei!

Săptămână specială pentru un jucător NetBet, care a reușit un combo de zile mari pe meciuri de Champions League din Europa și din Asia, pentru a încasa o impresionantă sumă de 83.408,20 lei.

Adi S. a pariat 790 de lei pe 6 meciuri și a prins o cotă de 105,58, fiind cel mai mare câștig Combo din ultimele șapte zile.

Biletul lui este următorul:

Eveniment Tip pariu Pronostic Cotă
UCL: Man City – Basel Peste/Sub 0,5 Goluri, Prima repriză, Echipă Basel Peste 0,5 3.65
AFC: Kawasaki Frontale – Melbourne Victory Peste/Sub 0,5 Goluri, Prima repriză Peste 1.5 2.00
AFC: Shanghai SIPG – Ulsan Peste/Sub 0,5 Goluri, Prima repriză Peste 1.5 2.05
Saudi Arabia: Al-Nassr [KSA] – Al-Shabab [KSA] 1X2 (FT) Al-Nassr [KSA] 1.833
AFC: Sydney FC – Kashima Antlers Peste/Sub 0,5 Goluri, Prima repriză, Echipă Kashima Antlers Peste 0.5 2.10
UCL: Tottenham – Juventus Ambele echipe marchează Da, ambele înscriu 1.833

Câștigul este impresionant pentru oricine, dar nu este prima astfel de lovitură pe care o reușește Adi S. Pariorul a mai prins în trecut cote chiar mai mari sau câștiguri mai însemnate, repetatele izbânde bazându-se pe logică și pe statistică.

Felicitări și mult succes în continuare!

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.